8 utilizari ale pudrei pentru copii

Toti  am auzit despre “pudra pentru copii”, majoritatea dintre noi gandindu-ne la copii dragalasi. Este o concepție greșită foarte frecventa care predomină în rândul oamenilor că pudra de copii este un lucru util numai pentru sugari și copii mici. Cu toate acestea, faptul real este că copiii și adulții de toate vârstele se pot bucura de beneficiile acestui fel de pudra pentru copii moale și blânda. Ea are mai multe proprietati de uz casnic extraordinare si utile decât protejarea pielii copilului. Aici este o listă a unor utilizări a pudrei pentru copii.

1.Racoreste în timpul verii

În timpul zilelor de vară, e destul de firesc să transpiram în timp ce dormim. În consecință, simțim patul cald și lipicios, în nopțile de vară. Pentru a preveni o astfel de situație și pentru a menține patul proaspăt pentru o perioadă mai lungă, se presara un pic de pudra pentru copii între lenjeria de pat înainte de a merge la culcare. Pudra pentru copii are proprietati uimitoare de răcire și de aceea este considerata ca fiind opțiunea cea mai adecvată pentru aceste nopți fierbinți. Mai presus de toate, aceasta va oferi cearsafurilor un parfum proaspat.

2. Absoarbe petele de grăsime

Pudra pentru copii este, de asemenea, dovedita a fi foarte eficienta în îndepărtarea petelor de grasime de pe haine. Pentru a scapa de grasime, pur si simplu se presara pudra pentru copii direct pe pata. Frecați în mod corespunzător, periati apoi îndepartati excesul. Repetați aceeași procedură până când pata dispare.

3. Protejeaza cărțile

Doar puțini oameni știu că pudra este un remediu bun pentru uscarea cărților atacate de mucegai. În cazul în care cărțile și documentele stocate au devenit umede și mucegăite, se presara o cantitate mare de pudra pentru copii pe pagini și se lasă să stea acolo timp de câteva ore, sau chiar câteva zile. Ulterior, se curăță ușor orice exces folosind o perie moale. Mai mult decât atât, stropirea cu pudra pentru copii poate elimina, de asemenea, mirosul din interiorul cărților mucegăite. Deci, ia pudra pentru copii si improspateaza toate acele cărți vechi, mucegăite de pe rafturi.8 utilizari ale pudrei pentru copii

4. Alunecarea mănușilor de cauciuc

Uneori, sa porti manusi de cauciuc poate deveni o sarcină destul de dificilă. Aceasta este, probabil, pentru că stratul de praf din interiorul mănușilor se uzează. În astfel de cazuri, încercați să puneti pudra pentru copii in interiorul manusii sau pe maini. Procedând astfel, manusile de cauciuc vor aluneca ușor ca atunci cand erau noi.

5. Mirosul picioarelor

Pudra pentru copii este, probabil, una dintre cele mai bune căi de atac pentru a scapa de mirosul neplacut al picioarelor. Cu ajutorul unei pudre pentru copii parfumata, puteți cu ușurință scăpa de mirosul neplacut. Pentru aceasta, se presara un pic de pudra in interiorul pantofilor si frecati pe picioare. Pulberea va absorbi toată transpiratia cauzatoare de  miros si în cele din urmă picioarele tale vor ramane proaspete pe tot parcursul zilei.

6. Respinge furnicile
Furnicile nu pot suporta mirosul sau textura de pudra pentru copii astfel încât poate fi folosita ca un remediu eficient pentru infestarea parazitară cauzată de furnici. Pentru a scapa de furnici , doar se presara pudra pentru copii, în toate acele locuri în care exista furnici. Plus, ai grija la fisuri, deschideri, sau căi de acces, și acopera-le cu pudra.

7.Par minunat

Pudra pentru copii poate fi, de asemenea, utilizata ca sampon uscat eficient. Dacă va grabiti si părul arată gras si plictisitor, luati pudra pentru copii si presarati peste tot scalpul. Periati de la rădăcină la vârf cu ajutorul unui pieptene cu dinti largi și asigurați-vă că nimic nu rămâne pe scalp sau păr. Pulberea va absorbi uleiul, si va face parul sa arate bine pe tot parcursul zilei. Cu toate acestea, nu uitați să vă spălați părul cand va intoarceti acasă.

8. La epilare

Uneori, veți vedea că anumite zone nu a fost corect epilate, după ce ați terminat epilarea cu ceară. Pentru a evita acest lucru, asigurați-vă că pudrati picioarele și mâinile înainte de epilarea cu ceară. Făcând acest lucru, puteți localiza cu ușurință chiar și un fir de păr, care a fost lăsată neepilat. Mai mult decât atât,   pudra pentru copii va ajuta la răspândirea cerii fierbinti uniform pe întreaga piele. Chiar este bine să se aplice pudra pentru copii si dupa epilare. Acest lucru va oferi un efect racoros și calmant asupra pielii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *