Infrumuseteaza-ti gradina cu lumini

Luminile cu LED sunt cele mai căutate datorită eficienței lor, atunci când comparam wații. În termeni mai simpli ele fac uz de o zecime din puterea consumată de incandescență și produc o luminozitate (măsurată în lumeni), de până la cincizeci de ori mai mare decât cea a becurilor tradiționale. Mai mult decât atât, ele au un termen de valabilitate de mai mult de 10 ani, care este o perioada mare de timp .. Ele pot fi costisitoare în comparație cu alte corpuri de iluminat tradiționale, dar când te uiți la reducerile pozitive ale costurilor pe termen lung, luminile de gradina cu LED-uri sunt perfecte pentru gradina ta și în aer liber.

Un ghid pas-cu-pas cu privire la modul de a instala lumini cu LED-uri

Mergeti în grădina dumneavoastră. Notați dimensiunile pentru a determina unde doriți sa montati becurile Asigurați-vă că corpurile de iluminat sunt la cel puțin cincisprezece metri de la transformator, pentru a evita posibilele interferențe de radiații.
Este posibil să doriți să plasați inițial luminile unde credeti că vor funcționa bine, aveți posibilitatea să le mutați dacă plasamentul nu merge destul de bine. Apoi, verificați cu restul familiei dacă sunt, de asemenea, multumiti cu poziția luminilor. După ce vă plasați firele, puneti cablurile pe teren.

 

Infrumuseteaza-ti gradina cu lumini
Sapati șanțuri și puneti cablul în santuri, asigurându-va că tranșeele sunt suficient de adânci. Utilizați, pietre, noroi și nisip pentru a acoperi cablurile. Asigurați-vă că ati izolat firele impotriva umezelii. Ultimul lucru pe care doriți este pericol de electrocutare în curtea din spate atunci când plouă.
Următorul lucru de care trebuie să aveti grijă sunt cablurile și corpurile de iluminat. Asigurați-vă că conexiunile sunt acoperite în mod corespunzător, și în afara zonei de acces. Dacă nu sunteți sigur, adresați-vă unui electrician sau unui expert să verificați pentru eventualele probleme.
În cele din urmă – stati pe spate și va bucurati de lumini și strălucirea gradinii.

Lucruri pe care sa le luati în considerare atunci când instalați lumini LED in gradina

Când instalați lumini cu LED-uri, aveți grijă să nu atingeți direct becul. Uleiurile naturale de pe varful degetelor pot reduce durata de eficiența și de viață a becului cu LED. O recomandare ar fi să se ascundă becurile cu LED-uri in arbuști și tufișuri din care lumina arata straniu și frumos în același timp.

 

Infrumuseteaza-ti gradina cu lumini

Conexiunile de transformare trebuie să se facă înainte de montarea transformatorului pe perete . Cele mai multe transformatoare vin cu o varietate de 12 terminale de volți și-ai putea dori să te asiguri că becurile cu LED-uri sunt conectate la terminale înainte de transformator pentru a evita problemele într-o etapă ulterioară. Dacă luminile sunt prea slabe, verificați transformatorul, rețeaua de alimentare, iar mai târziu conexiunile înainte de a înlocui becurile cu LED-uri. În mod ideal, cereti unui electrician să vina și să verifice dacă există o preocupare cu privire la un echipament defect. Este bine să efectuati împachetări cu plastic și sa legati cablurile care sunt defecte. În acest fel pot fi evitate potentiale pericole.

 

Infrumuseteaza-ti gradina cu lumini

În timp ce puneti lumini cu LED-uri in gradina, asigurați-vă că nu sunt așezate simetric, deoarece, care pot duce la iluminare proasta și poluarea considerabilă a luminii. Iluminatul non simetric oferă un efect mult mai bun, care este plăcut pentru ochi. Există multe lumini in functie de starea de spirit, versiuni de temperatura, de culoare, de unde poti alege. O combinație de diferite corpuri de iluminat cu LED-uri va oferi un aspect mirific.
Orice ai face, nu monta iluminatul foarte proeminent. Corpurile de iluminat sunt doar un accesoriu pentru gradina ta și ar trebui să rămână astfel. LED-urile sunt in peisaj pentru a accentua grădina nu sa o eclipseze. Poziționatul corect poate face din gradina o escapadă romantică, ideala pentru confort, o masa de seară cu cei dragi, poate aduce viata la o petrecere in gradina sau pot face gradina sa arate primitoare pentru oaspeți.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *