Tendinte de toamna

Toamna nu este chiar departe iar unele dintre trendurile acesteia sunt mult prea irezistibile ca sa mai asteptam. Unele pot  fi destul de usor incercate si folosite si vara pentru un aer proaspat si stilat.

 

Bobul fals

Bobul falseste un trend al toamnei care va veni, ce poate fi usor purtat si vara. Este perfect pentru parul lung astfel ca este potrivit pentru zilele calduroase. Bobul fals poate fi drept, in valuri sau cret. Este casual si foarte sic pentru ca face parte din stilurile ce pot fi cu usurinta adaptate atat la zi cat si la seara.

Tendinte de toamna

 

Accesoriile de par

Accesoriile pot face o coafura sa arate perfect. Ele fac parte din trendurile acestei toamne. Bentitele de par impodobite cu bijuterii si agrafele decorative sunt moduri excelente de a ne accesoriza parul, chiar si bobul fals. Tendinte de toamna

 

Bretonul rotunjit

Bretonul rotunjit se intoarce in aceasta toamna. Rotunjirile pot sa fie pline sau netede, medii sau scurte. Liniile grafice arata stilate cu parul neted si drept. Poti sa optezi pentru diverse tipuri de breton in functie de forma fetei tale. Tendinte de toamna

 

 

Fardul indraznet

La  Prabal Gurung RTW toamna/iarna 2012, modelele au purtat machiaj in culori indraznete de un albastru electric. Doar asigura-te ca nu aplici fardul sub sprancene, pentru a evita un look prea exagerat.

Tendinte de toamna

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *