Top 10 cei mai frumosi ochi

Este foarte greu sa realizezi un top ale celor mai frumoase perechi de ochi. Aceasta lista a inceput cu 50 de fotografii ce includeau femei cu ochi superbi si patrunzatori. Dupa o atenta selectare, pe lista au mai ramas doar 10 poze ale unor dive a caror ochi fermecatori ne-au captivat pur si simplu. Inainte de toate am dori sa va reamintim ca nicio pereche din ochii acestia minunati, nu au suferit vreo modificare sau vreo operatie estetica.
10. Charlize Theron
Ochi nemaipomeniti dar ce altceva putem spune despre ea?
Pai am puta reaminti faptul ca Charlize a castigat un premiu Oscar pentru cea mai buna interpretare feminina in rol principal in celebra ecranizare ”Monster”.
Charlize Theron
9. Sophia Loren
Ochi sexy dar ce altceva putem spune despre ea?
A castigat un Oscar pentru cea mai buna actrita intr-un rol principal in ”Cociara”.
Sophia Loren
8. Kristin Kreuk
Are niste ochi verzi splendizi dar ce altceva putem spune despre ea?
A jucat rolul Lanei Lang din „Smallville” unde l-a sarutat pe Superman.
Kristen Kreuk
7. Giada De Laurentiis
Bine, ochii ei sunt uimitori dar ce altceva putem spune despre ea?
Este un bucatar profesionist si are propriul ei program televizat despre gastronomie, ”Everyday Italian”, transmis de catre Food Network din anul 2003
Giada de Laurentiis
6. Sharbat Gula
Ochii ei verzi si foarte stralucitori sunt fascinanti dar ce altceva putem spune despre ea?
Este cunoscuta ca fiind coperta revistei National Geografic datorita lui Steve McCurry care a fotografiat-o in timpul unui interviu pentru National Geographic. Poza ei este cea mai populara fotografie pe care revista a publicat-o.
Sharbat Gula
5. Audrey Hepburn
Ochii ei sunt frumosi desigur, dar cealtceva am putea spune despre ea?
Audrey a castigat premiul Oscar pentru cea mai buna actrita intr-un rol principal in filmul ”Roman Holiday”.
Audrey Hepburn
4. Elizabeth Taylor
Ochii ei albastri fac cerul sa para palid, dar ce altceva am putea spune despre ea? Aceasta este fericita castigatoare a doua premii Oscar pentru celebrele sale interpretari.
Elizabeth Taylor
3. Lynda Carter
Ochii de un albastru sclipitor sunt minunati dar ce altceva putem spune despre ea? Lynda a fost Super-eroina „Wonder Woman”si a castigat Tv Land Award in 2004.
Lynda Carter
2. Angelina Jolie
Si ochii si buzele sunt nemaipomenite dar ce altceva putem spune despre ea? Este fiica lui Jon Voight si a castigat un oscar pentru cea mai buna actrita intr-un rol secundar in filmul ”Supporting Role for Girl”
Angelina Jolie
1. Aishwarya Rai
Ochii ei sunt cu adevarat cei mai frumosi ochi din lume, dar asa din simpla curiozitate ne intrebam ce altceva am putea spune despre ea? Aishwarya a fost aleasa de Time in anul 2004 drept unul dintre cei mai influentabili oameni din lume si este de departe considerata ca fiind cea mai frumoasa femeie din lume. Cu niste ochi ca acestia, nici nu este de mirare.
Aishwarya Rai

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *