5 feluri romantice de a-ti petrece vara

 

Cand se apropie toamna, in fiecare an, incepi sa realizezi ca iarasi a trecut vara si nu ai facut nimic special ca sa te bucuri de ea la maxim. Asta se intampla din cauza ca pur si simplu nu ai planuit nimic special pentru lunile de vara, si ai petrecut prea multe weekenduri in fata televizorului cand ai fi putut sa te afli afara cu prietenii tai. Pentru a te bucura de vara alaturi de iubitul tau, ia in considerare aceste cinci distractii care iti permit sa te asiguri ca nu iti vei petrece inca o toamna regretand ca ai ratat sansele.


1. Mergeti la picnic

Doar faptul ca te afli afara, poate face ca o simpla masa sa fie mai mult decat speciala. Gaseste un parc dragut sau un lac din apropiere si impacheteaza sandvisuri sau pui prajit si o sticla de vin bun. Ia o patura sau cateva scaunele si nu uita de protectia de plaja. Pentru ca un picnic este usor de amenajat, poti sa te bucuri de unul in fiecare weekend sau chiar pana noaptea tarziu. 5 feluri romantice de a-ti petrece vara

2. Mergeti la un concert in alt oras

Multe orase au concerte in aer liber, chiar cu focuri de artificii. Verfifica presa locala si cautra concerte in zona ta sau in alte orase.

5 feluri romantice de a-ti petrece vara

3. Incercati un sport nou de apa

Daca nu ai incercat skijetul sau scufundarile, incearca anul acesta. Vei avea nevoie de cateva lectii de scufundat sau snorkeling si cateva instructiuni pentru skijet ar fi folositoare, asa ca verifica in zona si gaseste un instructor. Jetskiul este deseori inchiriat pe lacuri si foarte usor de folosit. Poti sa gasesti skijeturi pe care pot sta doi oameni, asa ca tu si partenerul tau puteti imparasi bucuria spoortului d eapa.
5 feluri romantice de a-ti petrece vara
4. Mergeti la camping

Aceasta este una dintre cele mai bune variante de vacanta pentru cei cu buuget redus, deoarece ti-o poti permite si este usor de pplanuit. Daca nu iti place idea sa dormi in cort, gaseste in apropiere o campare care ofera rulote. Alege una la care te poti intoarce repede, pentru a va putea petrece timpul bucurandu-va de frumusetile naturii.
5 feluri romantice de a-ti petrece vara
5. Petreceti-va timpul afara

Poate parea un lucru marunt, dar deseori verile sunt pierdute din cauza ca oamenii isi petrec prea mult timp inchisi in casa, uitandu-se la televizor, in loc sa se bucure de apusurile de soare, de timpul petrecut la plaja sau la un restaurant cu un pavilion in aer liber. Inchide televizorul, vara inseamna sa stai afara. Investeste intr-un foc in aer liber, ca sa te poti bucur a de un barbecue afara. Fa planuri pentru barbecue si gateste afara o seara pe saptamana, chiar daca faci doar burgeri. Cu cat petreci mai mult timp afara, cu atat te vei bucura mai mult de vara si nu vei regreta ca ai pierdut zilele insorite.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *