Trucuri pentru cumparaturile online

Cand cumperi on-line este bine sa cunosti unele lucruri pentru a putea alege marimea potrivita, culoarea si stilul fara sa mergi la mall pentru asta. Cumparatorii incep sa se simta tot mai confortabil cand cumpara haine online. Hainele au devenit acum populare pentru cei care isi achizitionaeaza lucrurile de pe internet. Iar a cumpara haine din magazinele online poate fi o modalitate usoara si relaxanta decat sa mergi la o istovitoare sedinat de shoppping , insa multe persoane sunt nesigure in privinta cumpararii hainelor de pe internet, deoarece inclina sa creada ca nu le vor veni bine ori marimea nu se va potrivi.
Insatisfactia clientilor cu privire la cumparaturile online este destul de mare. Situatia se poate inrautati cand vine vorba de politica de returnare. Magazinele deseori solicita clientului o taxa de returnare. Pentru articolele mari sau grele, costul acestei taxe este destul de ridicat pentru a determina cumparatorul sa renunte la a-l returna, chiar daca nu il poate purta.In ciuda acestor provocari, cumparaturile online pot fi o experienta pozitiva.
Cumpara de unde ai mai cumparat deja
Unul dintre cele mai simple trucuri pentru shoppingul online este sa te asiguro ca hainele ti se vor potrivi la fix, este sa cumperi de unde ai mai facut-o deja. Astfel, vei avea idee cum sta treaba cu marimile. Unele magazine si branduri au marimi mai mici, in timp ce altele, cum sunt H&M, folosesc marimi europene care de obicei sunt mai mici decat echivalentele nord-americane.

 

Trucuri pentru cumparaturile online

 

Citeste comentariile inainte sa cumperi produsul
Tot mai multe magazine online permit clientilor sa voteze si sa comenteze lucrul pe care l-au achizitionat. Aceasta este o caracteristica foarte importanta pentru cumparatori, care pot descoperi daca culoarea si marimea unei piese corespunde cu cea de pe site. Cele mai de ajutor comentarii includ propriile masuri cand discuta despre o piese specifica. Cumparatorii pot folosi aceste informatii pentru propriile achizitii.

Compara masurile
Multe magazine includ masuri specifice, in inci sau centimetri. Masoara-ti de cateva ori hainele din garderoba, in special acelea care ti se potrivesc perfect. Apoi poti compara masurile cu cele ale site-ului, pentru a determina cu ar trebui sa fie-mic, mediu, sau mare.

Evita sa cumperi pantaloni online
Pantalonii, pentru multe persoane sunt cei mai problematici de cumparat. Marimea poate varia destul demult, intre branduri si stiluri, in special pantalonii pentru femei. Daca vrei neaparat sa-ti cumperi panataloni online, ar trebui sa te uiti la cei care se pot largi in eventualitatea ca marimea e prea mica.

 

Trucuri pentru cumparaturile online

 

Alege culoarea cu grija
Deseori, culoarea unei haine de pe ecranul computerului nu este cea reala. Stralucirea si claritatea monitorului pot distorsiona culoarea. Clientii trebuie sa evite culorile care au o probabailitate mare de a nu le sta bine, cu sunt galbenul si portocaliul. Culorile care arata bine sunt albastrul mediu, purpuriul inchis si negrul.
A cumpara haine online poate reprezenta o provocare pentry cei ce sunt obisnuiti sa mearga la magazine. Dar cu putina practica, clientii pot invata cum sa cumpere usor haine de pe internet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *