Hipnoterapia si slabitul, chiar functioneaza?

Toate cautăm modalități de slabi. Poate ca am mancat prea mult de sarbatori si vrem sa dam jos cateva kilograme. Poate că am fost la prea multe petreceri și nu am avut timp pentru sala de sport. Sau poate că am stat confortabil cu canapea și am câștigat mai mult in greutate decat am fi crezut.

Acum, că v-ați dat seama că aveți nevoie sa pierdeti cateva kilograme, sau poate mai mult decat doar cateva kilograme, sunteți în căutarea unei modalitati pentru a va ajuta să vă atingeți obiectivele. Ați încercat traseul tradițional de dieta și exercitii, în scopul de a pierde in greutate. Poate că acest lucru nu a mers și ati ramas  cu o senzație de descurajare. Oricum, ai auzit despre hipnoterapie pentru pierderea in greutate si esti curioasa cum functioneaza. Iată câteva lucruri  despre hipnoterapie pentru pierderea în greutate pentru a te ajuta să decizi dacă aceasta este potrivita pentru tine.

 

 

Hipnoterapia si slabitul, chiar functioneaza?

 

Ce este hipnoterapia?

Hipnoterapia este folosita pentru multe lucruri diferite de a ajuta oamenii sa renunte la fumat si baut dar si să piardă în greutate. Se recomandă să faceti mai multe sesiuni deoarece va crește șansele de a avea succes. Când mergi la o sedinta de hipnoterapie gandurile si poftele tale vor fi înlocuite cu gânduri sănătoase.

Beneficiile hipnoterapiei

Există numeroase beneficii pentru a incepe hipnoterapiea. Pentru că înlocuiți gândurile negative, cum ar fi mancatul in exces sau fumatul, cu ganduri mai pozitive, cum ar fi nu am nevoie cu adevărat de tigari si vei invata cum să trăiesti o viață fericită și sănătoasă. In loc de dorinta de a manca, sau fuma sau bea, vei avea gânduri de a bea apa sau pur si simplu a nu manca astfel încât să iti atingi obiectivele.

 

 

Hipnoterapia si slabitul, chiar functioneaza?

 

Functioneaza hipnoterapia pentru slabit?

Există diferite pareri dacă hipnoterapia functioneaza pentru pierderea in greutate sau nu. Pe de o parte, veti inlocui gândurile care vă spun ce alimentație este cea mai bună opțiune. În loc sa alergati la frigider atunci când sunteti stresata saunu va simtiti bine,  hipnoterapia va va determina sa ganditi că nu aveți nevoie de acest lucru și veti face altceva în schimb.

Unii oameni vor jura că această metodă a funcționat pentru ei și că au pierdut in greutate în timp ce alții vor spune că totul este o pacaleala și nu au slabit deloc. Dacă  utilizați hipnoterapia pentru pierderea în greutate, mergeti pe o dieta sanatoasa si exercitii în loc sa va bazati doar pe hipnoterapie pentru a face totul. Daca includeți toate acestea în viața de zi cu zi, sigur veti vedea rezultate bune si progres in pierderea in greutate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *