Evolutia actorului Ryan Gosling

Ryan Gosling este cunoscut publicului la Hollywood astăzi, prin caracterul sensibil, fermecător din filme precum “The Notebook” și “Crazy, Stupid, Love.” El este, de asemenea, cunoscut ca a interpretat personaje foarte intense și chiar de-a dreptul înfricoșătoare, cum ar fi în ” filmele Driver și “Blue Valentine.” Gama este largă atunci când vine vorba de capacitatea sa  de actor, deoarece Gosling joaca in filme de când era copil, și a evoluat de-a lungul anilor într-un adevarat lider si persoana versatila.

 

 

Evolutia actorului Ryan Gosling

 

Gosling a inceput sa apara in filme de cand era copil, filme populare și de succes “Mickey Mouse Club”, în 1993. El a continuat apoi să apară în alte programe de divertisment de familie, inclusiv “Va este frica de intuneric?” (1995), “Big Breaker ” (1997-1998) și “Young Hercules” (1998-1999 ). Evoluand in tot acest timp si familiarizandu-se cu viata pe platourile de filmare el a fost gata pentru mai multe roluri ca adult, dar a constatat că la Hollywood el a fost întotdeauna perceput ca tip de tip de treabă, și a fost încă văzut ca un actor-copil. Gosling a luat apoi rolul unui evreu se urăște pe sine, care se alătură unui grup rasist în filmul “Believer”, în 2001. De acolo el s-a pregătit pentru roluri mai serioase!

 

Evolutia actorului Ryan Gosling

 

Gosling a apărut cu Sandra Bullock in 2002 filmul “Murder by Numbers,” si în ciuda diferenței de vârstă 16 ani, cei doi au inceput sa iasa impreuna. În 2004, el a venit în atenția publicului mai mari cu filmul romantic “The Notebook”, unde a jucat sensibil și romantic rolul lui Noe, alaturi de Rachel McAdams, cu care de asemenea a avut o relatie.

 

Evolutia actorului Ryan Gosling

 

Pentru rolul sau  ca  profesor dependent de droguri în “Half Nelson” (2006)  a fost nominalizat la Premiul Academiei si  cel  de singuratic inadaptat social în “Lars and the Real Girl” (2007) a fost nominalizat pentru un Glob de Aur. El a primit o nominalizare pentru rolul său ca șoferul cascador anonim în foarte violentul, dar intensul “Driver” în 2011, film in care s-a format ca un lider si om de actiune și nu doar actor in filme siropoase. Gosling are mai multe proiecte pentru noul an și este considerat unul dintre cele mai tari produse la Hollywood.

 

 

Evolutia actorului Ryan Gosling

 

In afara ecranului, Gosling rămâne la fel de ocupat. El detine un restaurant marocan în Beverly Hills, California, și a petrecut un an la supraveghere si renovare si chiar supraveghează meniul. În plus, in afara de relatiile cu Sandra Bullock și Rachel McAdams, el a fost legat de unele dintre cele mai frumoase femei din industrie, inclusiv Olivia Wilde, Blake Lively, și Kat Dennings. El iese în prezent cu Eva Mendez și cei doi par a fi foarte foarte mult îndragostiti!

 

 

Evolutia actorului Ryan Gosling

 

Omul de succes Ryan Gosling este, de asemenea, foarte implicat în diverse organizații de caritate, lucreaza cu PETA și se ocupa de voluntariat după uraganul Katrina care a devastat orașul New Orleans. El a călătorit, de asemenea, in anumite parti ale Africii pentru a sensibiliza cu privire la răpirea copiilor și a grupurilor militante din diferite țări de acolo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *