Tu ce tip de calmante folosesti?

Te doare capul, esti stresat sau obosit, iata mai jos cateva modalitati eficiente de calmare. Fi atenta si la efectele lor adverse.


Masajul

Tu ce tip de calmante folosesti?

Este un remediu fara efecte secundare si cu rezultate uimitoare. Astfel un masaj corporal de calitatea ajuta la relaxarea musculaturii si te ajuta sa te linistesti daca ai trecut printr-o perioada sau un eveniment foarte stresant.
De asemenea este foarte bun in cazul durerilor de cap cand este realizat local. Daca treci printr-o experienta puternica din punct de vedere emotionala, este de ajuns sa iti masezi sau sa iti freci palmele.

Pastilele

Tu ce tip de calmante folosesti?

Lista medicamentelor ce se elibereaza fara prescriptie medicala este interminabila si tot mai multi oameni aleg sa cumpere si sa isi administreze medicamente din auzite. Aceasta chestiune este destul de importanta si nu trebuie tratata cu superficialitate deoarece, aceste medicamente pot provoca probleme destul de grave, de la insomnii la greata, diaree sau hemoragii.
Prin urmare chiar daca nu aveti nevoie de reteta, nu ezitati totusi sa cereti si sfatul unui medic.

Dragostea

Tu ce tip de calmante folosesti?

Asa numitii hormoni ai fericirii, endorfinele sunt substante ale placerii ce contribuie la echilibrarea cortizolului (hormonii vinovati pentru producerea stresului). Prin urmare dupa ce ai avut parte de un episod amoros , vei reusi sa scapi de stres pentru o anumita perioda de timp.

Ceaiurile

Tu ce tip de calmante folosesti?

O alta metoda de calmare eficienta o reprezinta infuziile pe baza de plante, cunoscute de noi drept ceaiuri. Teiul sau sunatoarea sunt renumite pentru efectele lor relaxante. Bea o cana de ceai seara inainte de culcare daca iti doresti sa ai parte de un somn adanc si linistit.

Muzica

Tu ce tip de calmante folosesti?

Au fost dovedite stiintific, efectele terapeutice ale muzicii. Aceasta ne ajuta sa ne relaxam si joaca un rol important in calmarea durerii. Ca pur si simplu asculti o melodie sau canti la un instrument, miracolele muzicii nu intarzie sa apara.

Baile

Tu ce tip de calmante folosesti?

O baie fierbinte si parfumata inainte sa mergi la culcare, poate avea efecte exceptionale asupra mintii si a corpului tau dupa o zi lunga si obositoare. Ai grija insa la temperatura apei. Daca este prea fierbinte, aceasta poate provoca probleme de circulatie, tensiune arteriala sau chiar probleme dermatologice.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *