Vedete care practica yoga

Superstarul Hugh Jackman a făcut o treabă bună in portretizarea tipului dur Wolverine din franciza X-Men si ati putea fi surprinsi să aflati că el este un practicant devotat de yoga, facand o sesiune de o oră aproape în fiecare zi. Jackman a declarat că practica este buna pentru sănătatea sa mentală și fizică, și fără îndoială l-a ajutat să efectueze la apogeu scenele de acțiune dure din filmele sale.

 

Vedete care practica yoga

 

O alta celebritate care s-ar putea să vă surprindă cu yoga este actorul Robert Downey Jr., din faimosul Iron Man. Downey a spus că yoga l-a ajutat cu recuperarea și sa se pastreze centrat și cu picioarele pe pământ. Actorul a luptat ani de zile cu dependenta de droguri grava și chiar a petrecut timp în închisoare din cauza obiceiurilor sale, dar astăzi el înțelege necesitatea de a se păstra mental, emotional, si fizic puternic și sănătos.

 

Vedete care practica yoga

 

Solistul trupei Maroon 5, Adam Levine, este un alt adept Yoga improbabil, care practică de fapt o sesiune personalizata pentru o oră în fiecare zi. El a spus că yoga-l ține în formă și sănătos și îi permite să se concentreze.

 

Vedete care practica yoga

 

Actorul Matthew McConaughey este de multe ori fotografiat la plajă, fie facand surf, ori alergand cu câinii săi, lenevind cu familia sa în creștere, sau practicand yoga. Yoga-l ține mai suplu și mai flexibil și gata pentru sala de sport pentru a construi muschii superbi.

 

Vedete care practica yoga

 

Madonna practica Ashtanga Yoga, care este un stil mult mai activ de yoga, care utilizează miscari dinamice și tranziții mai rapide între mișcări. Aceasta poate funcționa ca o rutina cardio, ajutându-vă să ardeti calorii în timp ce tonifiati muschii, și sesiunile o ajuta pentru a efectua miscarile de dans nebun atunci când e pe scena in plin show!

 

Vedete care practica yoga

 

Supermodelul Gisele Bundchen arată uimitor chiar și după ce a dat naștere la doi copii, și yoga e un motiv pentru asta. Ea practică Anusara yoga pentru o oră în fiecare dimineață. Anusara yoga este o formă modernă de yoga, care încurajează respirația profundă și construirea masei musculare.

 

Vedete care practica yoga

 

Actrita Gwyneth Paltrow mărturisește că ea se trezește la 4:30 în fiecare dimineață pentru a practica yoga, chiar dacă nu este o persoană matinală. Ea face acest lucru pentru sanatatea ei, spunând că atunci când practica yoga si mananca sanatos cel puțin șase zile la rând, ea se simte curata și sănătoasa.

 

 

Vedete care practica yoga

 

O alta actrita care practica yoga în mod regulat este Jennifer Aniston, care a fost introdusa în rutina de un prieten. Ea a spus că ședința de yoga i-a schimbat viața și, fără îndoială, a ajutat-o să rămână in forma si slaba chiar daca are 40 de ani!

 

Vedete care practica yoga

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *