Machiaj perfect de sarbatoare

Sarbatorile sunt aproape si va oferim cateva idei pentru a crea lookul de petrecere in functie de tendinte. Dar nu conteaza pe ce vrei sa mergi atata timp cat ti se potriveste si te face sa te simti increzatoare.
Gene voluminoase
Concentreaza-te pe ochi cu acest machiaj suoerb de la Show-ul Gucci primavara 2013. Pleoapele sunt acoperite cu un maro auriu si accentul vine cu imensele gene false. Aplica un strat de mascara si pe genele inferioare pentru un efect minunat.

Machiaj perfect de sarbatoare

 

Buze rosii
E cel mai mare trend dar trebuie sa-l pui in evidenta. Incepe prin alegerea culorii potrivite a rujului. Pentru efect de durata nu uita sa aplici contur. Machiajul trebuie sa fie subtil cu fard neutru sau doar mascara.

 

Machiaj perfect de sarbatoare

 

Mergi pe roz
Rozul e o alternativa grozava pentru clasicul rosu. Mergi pe un ruj roz hot si finalizeaza cu un machiaj neutru care accentueaza ochii dar nu estompeaza rujul stralucitor.

 

Machiaj perfect de sarbatoare

 

Dermatograf colorat

Pentru a accentua culoarea ochilor mergi pe un dermatograf potrivit si aplica-l sub ochi. Modelele Stella McCartney au purtat dermatograf albastru aqua si mascara.

Machiaj perfect de sarbatoare

 

Dematograf impecabil cu codita
Dermatograful cu codita e clasic. Acest look cu care a venit Keira Knightley e greu de uitat. Cheia aici e perfectiunea trasarii liniei si completata cu fardul de culoarea lavandei, genele curbate cu mascara si rujul de un roz inghetat.

 

Machiaj perfect de sarbatoare

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *