Vrei sa slabesti? Mergi pe bicicleta!

Oamenii pot pierde in greutate prin mai multe moduri și mersul cu bicicleta este unul dintre ele. Ciclismul este un exercitiu popular pentru a pierde in greutate. Aceasta se poate face în aer liber și în interior. Potrivit numeroaselor studii, ciclismul oferă serie de beneficii de sănătate, inclusiv aer curat, fitness cardiovascular imbunatatit, expunerea la soare, creșterea mișcării, etc

Ciclismul este un tip de exercitiu cardio, ceea ce face inima mai puternică, păstrează corpul tonifiat, ajuta la pierderea in greutate, creste fluxul sanguin și alimentarea cu oxigen și mai presus de toate este ușor de realizat. Ciclismul este un mod amuzant și plăcut de fitness și sănătate . El ajută enorm în creșterea rezistenței cuiva si pierderea in greutate, deoarece crește rata metabolismului în mod semnificativ. Ciclismul este o practică obișnuită pentru a pierde în greutate, reduce tensiunea, obezitatea si bolile de inima. Oamenii vor arde 180 – 700 de calorii într-o sesiune de ciclism de o oră.

 

Vrei sa slabesti? Mergi pe bicicleta!

 

Ciclismul ar putea da un efect pozitiv sentimentelor noastre. Dacă n-ai învățat cum să te plimbi pe o bicicleta traditionala, bicicletele de interior sunt cel mai bun mod de a experimenta bicicleta. Ciclismul de interior facut de trei-patru ori pe saptamana poate arăta lent rezultate în  reducerea greutatii. Acesta imbunatateste forta si forma muschilor corpului.

Beneficiile ciclismului:

Ajută la pierderea în greutate: Ciclismul e un antrenament energic, care ajută la arderea grasimilor rezultand pierderea in greutate. Puteți arde 450 de cal pe oră, la viteza de 12 mph pe un drum plat. În principal ciclismul funcționează pe muschii coapsei superioare, gambei și spatelui. De asemenea, ajută la modelarea și întărirea coapselor, și in regiunea bazinului. Îmbunătățirea fitnessului cardiovascular: Ciclismul face mai puternica inima, îmbunătățește circulația sângelui și reduce nivelul grăsimilor din sânge.

 

Vrei sa slabesti? Mergi pe bicicleta!

 

Expunerea la lumina soarelui: Ciclismul te expune la soare, care genereaza vitamina D în organism, ceea ce poate ajuta la prevenirea cancerului de prostata, cancerului de san, si osteoporozei.

Nivelul de fitness îmbunătățit: Ciclismul arde calorii, creste rata metabolica și construiește tonusul muscular. Puteți îmbunătăți forta   picioarelor daca mergeti cu bicicleta în mod regulat.

Reduce durerile de spate: Ciclismul prevede dezvoltarea coloanei vertebrale. Ciclismul dezvolta și consolideaza muschii spatelui si dezvolta, de asemenea, muschii mici, care susțin vertebrele individuale.

Reducerea stresului: Ciclismul reduce stresul, ceea ce duce la scaderea colesterolului si a tensiunii arteriale.

Transpirație: Ciclismul face majoritatea oamenilor sa transpire, ceea ce este bine pentru ca eliberezi toxine și înlocuiesti lichidele pierdute cu apă..

Stimularea sistemului imunitar: Ciclismul intareste sistemul imunitar, care servește la protejarea organismului de infecții și boli sistemice diverse.

Cum pierdem in greutate prin ciclism?

Pentru cele mai bune rezultate, plimbati-va cu bicicleta minim 20 de minute în fiecare zi.

O plimbare cu bicicleta de 15 minute va arde cel puțin 54 de calorii, deci include bicicleta în rutina de zi cu zi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *