Vrei sa stralucesti? Poarta sclipici!

Sclipiciul nu e numai pentru machiaj si sarbatori. El adauga stralucire lookului tau si poate fi si de mare clasa. Putin sclipici subtil sau niste pietricele vor adauga lookului tau un aspect festiv. Asa ca daca vrei sa stralucesti la o petrecere sau la un eveniment glam, asigura-te ca sti cate ceva despre aplicarea si utilizarea sclipiciului.

Pietricele si cristale
Pentru a obtine un look dramatic, poti sa adaugi cateva pietricele sau cristale care se potrivesc cu machiajul. Folosind un lipici ca acela pe care il utilizezi cand lipesti genele false, pune cateva cristale in jurul ochilor, coordonandu-le locatia cu machiajul.

Vrei sa stralucesti? Poarta sclipici!

 

Sclipiciul
Daca aplici sclipici pe ochi si buze, asigura-te ca acesta va arata neted si uniform, si nu va cadea de pe ochi sau va avea un aspect imprastiat. Ca sa-l faci sa stea lipit de piele, foloseste un gloss sau un fard cremos, pentru ca au o textura care il face sa stea lipit. Machiajul cu sclipici are aceleasi reguli ca si oricare alt machiaj: ochii indrazneti sau buze indraznete.

Vrei sa stralucesti? Poarta sclipici!

 

Bijuterii in outfitul tau

Poate fi o provocare dar atata timp cat nu exagerezi, vei fi ok. Bandanele increstate cu bijuterii, curelele, ori colierele sunt si ele mici trucuri ce te vor ajuta sa fi in ochii si pe buzele tuturor, la o petrecere.Vrei sa stralucesti? Poarta sclipici!

 

Unghii sclipitoare
Unghiile sclipitoare pot fi obtinute cu oja cu sclipici sau maniciura cu cristale.Doar ca trebuie sa tinem cont de cateva lucruri.  Oja cu sclipici nu e pentru folosirea zilnica numai daca jobul tau cere asta. Nu incrusta intreaga unghie cu cristale, e pur si simplu inconfortabil.

 

Vrei sa stralucesti? Poarta sclipici!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *