10 lucruri pe care sa le iei la plaja

Înainte de a iesi la plajă în această vară, asigurați-vă că ambalati toate produsele esențiale de frumusete, astfel încât să nu stați sa le cautati pe parcursul zilei. Vremea de vară înseamnă protejarea pielii si parului , si fiind la plajă înseamnă schimbarea produselor pe care le utilizezi in mod normal, astfel încât acestea sa nu se scurga in contact cu apa. Iata 10 elemente esențiale de frumusete de care aveți nevoie pentru plajă in acest sezon.

Fard de ochi crema. Acestea se vor usca mai repede și durează mai mult decât fardul de ochi praf. Sunt o alegere perfectă pentru vara, deoarece ai tendinta de a transpira mai mult si fardurile de ochi sunt predispuse sa se duca mai repede în timpul lunilor de vară.

 

10 lucruri pe care sa le iei la plajaProtecție SPF. Protecția solară   e necesara pentru păstrarea pielii   protejate de soarele de vară dur, dar mai ales la plajă. Apa actioneaza ca o lupa pentru razele de soare, deci va trebui să o ai cu tine permanent.

10 lucruri pe care sa le iei la plaja

Autobronzant. Acesta este cel mai bun mod de a falsifica o strălucire de vara si te poate face sa arati sărutata de soare atunci când esti la plajă. Încercați un autobronzant pentru corp pentru a adăuga un pic de culoare la picioare si decolteu sau oriunde altundeva este nevoie.

10 lucruri pe care sa le iei la plaja

Parfum proaspat. Nu știti niciodată pe cine veți întâlni la plajă astfel încât să fiti sigure că luați un parfum minunat. Incearca ceva luminos și estival, cu nucă de cocos sau miros de briza oceanului.

 

10 lucruri pe care sa le iei la plajaDermatograf rezistent la apa. Acesta este bun pentru atunci când te duci la înot, dar va proteja, de asemenea, look-ul atunci când începi să transpiri la plajă. El nu pateaza și dureaza mult mai mult decât cel tradițional.

10 lucruri pe care sa le iei la plaja
Rimel rezistent la apa. Din aceleași motive peentru care doriți dermatograf rezistent la apa, trebuie să aveti in geanta rimel rezistent la apa pentru plajă. Inotul, transpiratia, protecția solară, și multe alte elemente pot face ca rimelul sa curga, asa ca alege un brand bun rezistent la apa.

 

10 lucruri pe care sa le iei la plaja
SPF pentru par. Folositi un balsam de par pentru a proteja culoarea parului și să-l protejati de uscare. Razele soarelui pot decolora culoarea parului si deteriora firul, dar un balsam il va proteja toata vara.

Un bun balsam de buze. Buzele tale sunt foarte sensibile la soarele de vară, așa că trebuie să ai balsamuri și alte dispozitive de protecție pentru buzele tale. Alege unul cu protectie solara sau un factor SPF pentru ca buzele sa nu fie arse de soare si crapate.
10 lucruri pe care sa le iei la plaja

Ruj de buze. Poartă un ruj rezistent la apa, care va dura atunci când te duci la înot și aplici protecție solară pentru fata . Încercați câteva culori diferite sau ceva luminos.
Unt de corp. Pielea ta se va usca în timpul verii și chiar o arsură mică va duce la coaja. Un unt de corp bun va mentine pielea moale si supla în timpul vacanțelor pe plajă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *