Kristen Stewart nu a folosit parfum inainte de campania la Balenciaga

Kristen Stewart nu e o fata obisnuita.Nu din cauza ca e o actrita si o celebritate, ci deoarece nu ii plac vedetele si prefera sa poarte tenisi si jeansi si nu a folosit parfum niciodata inainte ca Nicolas Ghesquièrede de la Balenciaga sa-i ceara asta.
Kristen Stewart nu a folosit parfum inainte de campania la Balenciaga

Actrita principala din Snow White and The Huntsman, care a fost numita imaginea noului parfum Balenciaga Florabotanica, explica de ce a fost de acord sa faca o campanie la parfum in ciuda faptului ca nu a folosit niciodata unul.

“E ceva natural la el. Este foarte viu. Cred ca, din moment ce o persoana tanara il poarta-avand in considerare ca nu am mai folosit parfum, te duce la un nou nivel.”
Nicolas Ghesquière a comentat de ce Kristen Stewart a fost cea mai buna alegere pentru a reprezenta Florabotanica:

“Este mai mult narativ, genul fanteziei. Asa ca atunci cand m-am gandit la parfum si la personajul care as vrea sa viziteze acea gradina, m-am gandit ca Kristen ar putea fi frumusetea perfecta si personalitatea potrivita pentru a-l reprezenta.”

Florabotanica e descris ca aroma care include note de vetiver, ambra si acord de frunze de caladium, trandafir, garoafa rosie si menta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *