Organizeaza-ti nunta eficient

O nunta este evenimentul cel mai magic din viata si pe care multor mirese le place să-l planifice cu prietenii și familia.Insa, pe cat de plăcut poate fi sa planifici ziua cea mare, poate fi, de asemenea, copleșitor. Deoarece nuntile pot deveni atât de complicate, este de multe ori bine să iei în considerare angajarea unui organizator de nunti. Cum stii daca acest lucru este o cheltuială utila pentru nunta ta?

Dimensiunea și domeniul de aplicare al nuntii tale ar trebui să fie luate în considerare atunci când decizi dacă un organizator de nunta este ok pentru tine. O nunta mica si simpla poate fi ușor de planificat. Ai nevoie sa coordonezi întreaga ceremonie inclusiv rochia ta, florile, cateringul si alti furnizori, precum și un DJ. De asemenea, trebuie să găsesti un loc unde se va desfasura și asigura-te că nu ai trecut cu vederea nici un detaliu important. S-ar putea sa aparții unei biserici sau sinagogi sau o altă organizație religioasă așa că vei folosi acea clădire, și ai putea avea o recepție în curtea părinților sau un restaurant local. Când organizezi o nunta cu mai puțin de 100 de persoane s-ar putea fi capabila sa aranjezi totul pe cont propriu, mai ales dacă ai experiență în organizare.

 

Organizeaza-ti nunta eficient

 

De exemplu, dacă ai pentru recepție o sală la un hotel, ei ar putea oferi catering și un bar deschis și chiar decoratiuni si muzica pentru recepție. Dacă da, ai jumătate de nunta planificată într-un singur pachet! Un grup de prietene sau chiar doar un prieten care este foarte organizat și are cunostinte vaste despre partea de organizare poate lua locul unui planificator profesionist.

Cu toate acestea, în cazul în care nunta ta este mare și ai multe detalii   de organizat și nu esti atât de sigura de abilitățile tale de planificare, ar fi bine să te gandesti la utilizarea unui organizator de nunta profesionist pentru a fi în siguranță. Ei au mai multă experiență cu detaliile unei nunti și pot lua în considerare unele nevoi de care nu ne dam seama ca ar fi chiar necesare. De exemplu, modul în care va fi primita lumea de acasă la nuntă și apoi la receptie. Miresele de multe ori stiu că limuzinele sunt utilizate pentru majoritatea nuntilor, dar ele pot uita sa asigure transportul pentru toată lumea, la petrecerea de nunta. Planificatorul ar putea sugera, de asemenea, lucruri distractive pentru nunta cum ar fi o fantana de ciocolata, sau bufet cu bomboane.

 

Organizeaza-ti nunta eficient

 

Uneori, planificatorii de nunti au oferte bune si taxa lor nu este în mod necesar mult mai mare decât dacă ai fi planificat tu toate detaliile. Munca pe care o fac și linistea pe care o oferă merita de multe ori pentru mirese! Informeaza-te pentru a afla ce servicii furnizează și apoi compara prețurile astfel încât să poți stabili dacă este cea mai buna alegere pentru tine.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *