Qi gong, pentru trup si spirit

Qi Gong este o modalitate de vindecare prin energia vietii. Acesta este un medicament din Est, care a început să vină in lumea occidentală. Oamenii care practică Qi Gong au libera practica, conștientizarea, și alinierea respirației. Aceste trei proprietăți lucreaza ca o formă de exercițiu, meditatie si vindecare.

Qi Gong se bazează pe medicina tradițională chineză, un amestec dintre  arte marțiale, și filozofie. Ele ajută practicantul sa atinga un sentiment de echilibru, care aduce fluxul de energie în viață și creează o minte calmă și corp sănătos.

 

Qi gong, pentru trup si spirit

 

Qi Gong are o practică fizică care implică mișcări coregrafice care seamănă cu mișcări lente și precise a Tai Chi. Mișcările sunt foarte gratioase si au denumiri speciale care imita aspectul mișcărilor. Ele de asemenea sunt facute pentru perioade lungi de timp.

Acestea arata foarte similar cu yoga, dar se bazează pe învățăturile budiste, mai degrabă decât învățăturile hinduse.

Pe lângă pregătirea fizică în Qi Gong, există, de asemenea, o practică meditativă. Aceasta include respirație, repetare, vizualizare, și filosofie. În Qi Gong, meditația implică golirea minții, astfel încât se pot deschide cai și noi idei de realizat.

Qi Gong implică, de asemenea, o practică pe bază de plante și un fel de masaj sau manipulare fizică a organismului. Există, de asemenea, anumite alimente si bauturi care  aduc mintea, corpul, spiritul mai bine împreună.

Qi Gong este practicat pentru o varietate de scopuri, la fel ca Yoga și  T’ai chi. Acesta este practicat din motive fizice și pentru arte marțiale. Cei care practica Qi Gong au o mai bună înțelegere a propriului corp, capacitățile sale și limitările. Ei își dau seama, de asemenea, atunci când ceva este greșit, astfel încât să poată rezolva problema înainte de a merge prea departe.

 

Qi gong, pentru trup si spirit

 

Qi Gong este practicat din motive spirituale. Practica este conectata la budism, astfel încât cei care practică o au o înțelegere mai profundă spirituală decat cei care nu o fac. Este important să se practice Qi Gong pentru a atinge iluminarea și transcende lumea fizică și materială. Fără ele, niciodată nu vom atinge acel nivel de trezire spirituală.

Qi Gong este practicat pentru motive mentale. Având o practică fizică regulată poate crește creativitatea și productivitatea. Qi Gong este o practică care necesită rezistență fizică, flexibilitate, si rezistenta.

Veti observa o schimbare fizică în corpul dumneavoastră, precum și o creștere în claritatea mentală. Veți deveni mai productivi, deoarece veți deveni mai conștienți de acest moment. Cu siguranta nu vei pierde timpul, deoarece vei fi mult mai implicat în ceea ce faci.

Qi Gong este o practică excelentă pentru cei care sunt în căutarea a ceva mai mult decat un simplu exercitiu fizic.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *