Actrita din dr. Quinn divorteaza dupa o casnicie de 20 de ani

Actrita Jane Seymour este fără îndoială una dintre cele mai frumoase femei din lume. Ea a furat inimile publicului atunci când a apărut ca fată Bond în 1973 in filmul “Live and Let Die”, și alaturi de Christopher Reeve în povestea de dragoste “Somewhere in time”, în 1980. În timp ce ea a castigat inimile fanilor din intreaga lume pe ecran, în afara ecranului ea a luptat pentru a găsi dragostea de durată, iar recent a anunțat că  divorteaza de al patrulea ei sot , actorul James Keach.

Cuplul s-a întâlnit în 1991 și s-a căsătorit în 1993. La acea vreme Seymour lucra la serialul de televiziune Dr. Quinn jucând rolul unui medic femeie care a trăit și a lucrat în epoca post-Război Civil din Statele Unite. Seria a fost un succes modest timp de șase sezoane și a jucat, de asemenea, in mai multe filme de televiziune după ce seria a fost terminata.

In afara ecranului, viața lui Seymour părea să fie la fel de romantica și de succes ca omologul său TV,   ea și Keach avand o viață de familie fericită. În 1995, cuplul a avut gemeni, pe nume Johnny și Kristopher. Sarcina lui Seymour a fost elaborata în show-ul TV,   personajul ei ramanand gravida in acelasi timp.

 

Actrita din dr. Quinn divorteaza dupa o casnicie de 20 de ani

Seymour este, de asemenea, un scriitor de succes și în 1986 a publicat o carte. După nașterea gemenilor ei, ea a scris o altă carte. Iar în 2003 a lansat “Schimbări remarcabile . “În 2010, a scris cartea” Printre îngeri. “Ea, de asemenea, e co-autorul mai multor cărți pentru copii cu Keach, soțul ei.

Keach este cunoscut pentru propriile sale apariții in filme, inclusiv rolul lui Jesse James, în 1980, “The Long Riders.” De asemenea, el a aparut in mai multe seriale TV și filme în anii 1970 și 1980. Apoi a fost unul dintre creatorii și directorii din spatele soției sale “Dr. Quinn Medicine Woman “.

Este, probabil, cea mai sfâșietoare despartire pentru că sunt căsătoriti de 20 de ani, o viață la standardele de la Hollywood! Mulți au sperat că cei doi ar fi una dintre acele rarități la Hollywood și nu o să divorțeze. În ciuda separării lor, cei doi par să rămână în termeni foarte prietenosi. La o zi dupa ce au anuntat despartirea , au apărut împreună la Fundatia Gala, o organizatie de caritate pe care amândoi o sprijina. Ei au găzduit prietenii și celebritățile   la Gala, care a inclus o licitație și o recepție cocktail minunate.

Indiferent de relația lor, fără îndoială, Jane și Stacy vor putea să țină relația lor in termeni de prietenie și pe cale amiabilă, de dragul gemenilor și a familiilor lor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *