Adevarul nestiut despre aventura lui Kristen

“A fost mult mai mut decat cateva saruturi furate in parcare” 

In scuza ei publica fata de iubitul sau Robert Pattinson cu privire la aventura amoroasa cu regizorul casatorit Rupert Sanders, Kristen Stewart a precizat in declaratie ca a fost o indiscretie de moment. Insa, potrivit lui Leopold Ross, fratele sotiei lui Sanders, Liberty Ross, a fost departe de adevar, astfel ca in acest weekend, acesta a declarat pentru revista The People, ca aventura a fost mai mult decat cateva saruturi furate un parcare si de fapt, aceasta dura de mai bine de sase luni:

“A inceput de la jumatatea filmarilor si a urmat post-productiei, chiar pana saptamana trecuta .”

Cu pelicula Snow White and the huntsman filmandu-se din 19 septembrie 2010 pana in 10 decembrie  2011, inseamna ca aventura a inceput in toamna trecuta, potrivit lui Leopold.

Conform publicatiei, sotia lui Sanders, Liberty Ross, care a jucat rolul mamei lui Kristen in filmul Snow White , crede ca aventura a inceput in timpul filmarilor anul trecut si a durat pana in 2012. Ea mentioneaza ca i-a vazut pe cei doi privindu-se admirabil in timpul premierei filmului, alimentandu-i suspiciunile.

Adevarul nestiut despre aventura lui Kristen

Robert Pattinson, Kristen Stewart si Rupert Sanders

Leopold  a vorbit despre cum sora sa Liberty a sacrificat multe pentru sotul ei, mutandu-se la Hollyood, pentru a da carierei lui in film o sansa.

“A facut sacrificii pentru ceva care credea ca merita, acum a aflat nu-i asa? La 5 minute de casa ei. Asta e viata” 

“Poate acum va face lucrurile mai bine. Nu a fost prea fericita o vreme, dar familia noastra e apropiata, asa ca va fi bine”

Cineva insa nu va fi chiar atat de bine, si aceasta este Kristen Stewart, deoarece indiscretia ei de moment s-a dovedit a fi o aventura pe termen lung.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *