Vinul ne ajuta sa slabim

Mulți oameni se bucură de un pahar de vin seara la masa. Există beneficii ale vinului, și poate fi de ajutor în unele moduri pentru a pierde în greutate. Cu toate acestea, vinul ar trebui să fie baut cu moderatie, deoarece există cu siguranță riscuri de sănătate daca bem prea mult vin. Iată câteva lucruri despre vin  care ar trebui cunoscute.

Femeile produc mai puțina enzima care digera vinul

O anumita enzima este necesară pentru ca o persoană să digere vinul pe care l-a  consumat. Femeile sunt în măsură să producă mai puțina enzima decât bărbații, iar pentru acest motiv, corpul lor trebuie să continue, prin urmare, sa produca această enzimă pentru ca vinul să fie metabolizat. Deoarece organismul trebuie să lucreze mai greu să-l digere, organismul arde mai multe calorii in acest proces,   pierderea în greutate  e posibila.

 

Vinul ne ajuta sa slabim

 

Vinul creste temperatura corpului

Ca vinul ridică, de asemenea, temperatura corpului, este evident prin înroșirea feței și,  acest lucru ajuta organismul sa arda mai multe calorii. Temperatura corpului mai mare indică termogeneza si arderea caloriilor crescuta.

Vinul suprimă pofta de mâncare și te face să mănânci mai puțin

Din motive necunoscute pentru cercetatori, vinul pare să scadă și sa suprime pofta de mancare. Acest lucru poate determina oamenii să mănânce mai puțin și să consume mai putine calorii, care, desigur, poate duce la pierderea in greutate.

Prea mult strica

Cu toate acestea, există calorii goale atunci cand bem o cantitate mare de vin care se pot adăuga rapid la o consumul caloriilor, care pot duce, de asemenea, la o creștere a greutății. Cantitățile mici de alimente cum ar fi vinul și nucile pot ajuta la pierderea in greutate, dar cantitatile mai mari tind să aibă un efect opus în organism.

 

Vinul ne ajuta sa slabim

 

Nu contine zaharuri
Vinul este un aliment dulce care nu conține zaharuri, iar acest lucru poate provoca nivelurile de zahar din sange sa creasca mai ales atunci când consumam bautura pe stomacul gol. El nu are nutrienti așa că nu ar trebui să înlocuiască alimentele sănătoase. Vinul nu ar trebui să fie singurul mijloc pe care îl utilizați pentru a pierde in greutate, deoarece nu conține vitamine și minerale sănătoase de care ai nevoie.. O dieta sanatoasa este esentiala pentru a putea pierde în greutate. O dieta care este orientată spre slabit ar trebui să fie bine echilibrata și să conțină un spectru complet de elemente nutritive.

Vinul baut cu moderatie are unele beneficii in sănătate

Consumul de vin moderat poate ajuta pe cineva să piardă în greutate și poate oferi beneficii in sănătate, cum ar fi antioxidanti si alte componente sanatoase care sunt prezente în mod natural în vinul roșu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *