Ai nevoie de o relatie pentru a fi fericita?

O relație iubitoare și fericită cu cineva foarte special poate fi una dintre experiențele cele mai frumoase pe care le vei avea vreodată. Un prieten care iti cunoaste interiorul și exteriorul și te acceptă așa cum ești, și cu care imparti vremuri bune și rele, te poate face sa te simti implinita.

Relațiile sunt o binecuvântare și ceva in care te simti apreciata, dar ai nevoie de una pentru a fi fericita? Aceasta este o întrebare importantă, deoarece nu toate relatiile dureaza pentru totdeauna și ai putea trece prin perioade lungi singura înainte de a găsi pe cineva cu care sa iti imparti viața. E ușor să pierzi mai multe luni, dacă nu chiar ani, presupunând că nu poți fi fericita cu un partener, dat permiti o relatie care de fapt te face nefericita.

 

Ai nevoie de o relatie pentru a fi fericita?

Ia în considerare avantajele și beneficiile de a fi singura. Ai libertatea de a trăi viața așa cum vrei, poți cheltui banii oricum doresti, decora apartamentul in stilul tau, si stai afara pana târziu în fiecare noapte a săptămânii, si nimeni nu te ia la întrebări. Poți sa stai cu prietenii pe care ii alegi și să petreci cât mai mult timp cu familia. Cand esti singura, te poti bucura de confort în casa ta, dacă vrei să mănânci pizza în fața televizorului într-o vineri seara, si nu ai pe nimeni acolo pentru a te judeca sau critica.
Sa ai o viata fericita înseamnă urmărirea hobby-urilor tale și intereselor și crearea unei vieți asa cum o vrei. De exemplu, dacă vrei sa iei ore de fotografie sau sa faci o listă cu orașele pe care vrei sa le vizitezi, nimeni nu te opreste. Poti face munca de voluntariat, să înveți o limbă străină în timpul liber, sa începi o afacere, sa te alături unui club de sport, sau sa te muti în orice oraș din lume. Fiind singura înseamnă că ai o libertate extraordinară.

 

Ai nevoie de o relatie pentru a fi fericita?

 

Este, de asemenea, bine să iei în considerare timpul petrecut singura pentru a evolua, astfel sa poti fi o partenera buna pentru cineva odată ajuns în viața ta. Bărbații și femeile, pot lua in considerare sa ia ore de gătit sau de reparații in casa sau auto; aceste abilități pot servi atunci când ai un partener și o familie pentru care esti responsabil. Te-ai putea decide, de asemenea sa economisesti niște bani pentru viitor, înainte de a intemeia o familie. Te poti alătura la o sală de gimnastică și sa începi să lucrezi, astfel încât să arati bine, și sa cauti modalități de a îmbunătăți propria ta personalitate. Dacă ai o problemă cu temperamentul sau cu ascultatul oamenilor, acum este momentul pentru a lucra la acele trăsături înainte de a te implica cu cineva intr-o relatie.
Majoritatea oamenilor pot sa fie fericiti singuri, deci faptul ca esti singura nu este un motiv pentru a fi nefericita. Poti sa cauti o relatie, dacă doresti acest lucru, dar ar trebui să apreciezi, de asemenea, timpul petrecut de una singura la fel de bine.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *