Alcoolul si caloriile

Atunci cand femeile aleg sa tina diete, acestea trebuie sa se abțină de la consumul unor alimente în special cele care sunt bogate in calorii. Femeile care sunt la dieta trebuie sa evite consumul de băuturi alcoolice de multe ori, deoarece multe sunt bogate in calorii. Cu toate acestea, nu e neaparat nevoie de ne abținem de la consumul de băuturi alcoolice, deoarece există multe care sunt scăzute în calorii.

Caloriile din alcool

Multe femei nu isi dau seama cat de multe calorii sunt de fapt în băuturile alcoolice. Alcoolul in sine are 7 calorii in fiecare gram. De exemplu, 80 de grame de alcool are aproximativ 100 de calorii și atunci când îl bei cu un pahar de suc de portocale de 84 de calorii, bei dintr-o dată aproape 200 de calorii. Cele mai multe femei nu se opresc doar la un pahar, astfel că poate fi foarte ușor să bei mai mult decât cantitatea recomandată de calorii!

De asemenea, multe femei carora le place sa bea, încheie prin a manca tarziu in noapte. Deoarece alcoolul scade zahărul din sânge, celor care beau li se face foame. De aceea sfarsim prin a manca chips-uri, nuci, sau o felie sau doua de pizza.

 

Alcoolul si caloriile

 

Bauturi simple = Calorii mai putine

Unul dintre cele mai bune moduri de a reduce cantitatea de calorii pe care le luați din alcool este de a consuma băuturi simple. Cu cat e bautura mai complicata, cu atat mai multe calorii va avea bautura. Când începi să bei sucuri amestecate cu zahar, lapte, sau alte amestecuri caloriile explodeaza.

Berea și vinul

Unele dintre cele mai bune bauturi care au un nivel scăzut de calorii sunt berea și vinul. O sticla intreaga de vin nu este o alegere scazuta de calorii, cu toate acestea. Multe restaurante și baruri servesc vin în pahare foarte mari, asa ca daca te uiti la calorii, cere o portie mai mica.

 

Alcoolul si caloriile

 

Se diluează

Puteți, de asemenea, sa diluati băutura. Acest lucru ajută în două moduri. În primul rând, face bautura mai mare cantitativ. În al doilea rând, se reduc caloriile. Se adaugă apă, apă minerală, sifon, sau suc dietetic și veti păstra caloriile reduse.

Aceste băuturi au cel cantitatea de calorii scazuta (sub 150 per portie):

Limonada

Rom și Cola dietetica

Martini

Un pahar mic de vin

Vin sprit

Bere light

Șampanie

Bloody Mary

Aceste băuturi au cele mai multe calorii (peste 350 de per portie):

Martini de ciocolata

Pina Colada

Lichior de cafea

Eggnog și Rum

Hot Chocolate cu Schnapps de menta

Long Island Iced Tea

Atunci cand bei, uneori eviti sa mananci astfel încât să nu consumi multe calorii. Aceasta este o idee rea, deoarece băuturile alcoolice nu au valoare nutritivă mare. Dacă sunteți la dieta, este o idee bună sa reduceti consumul de băuturi alcoolice.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *