Machiaj de Diva!

Iti doresti un machiaj de diva care sa iti scoata in evidenta frumusetea si feminitatea?
Noi iti destainuim cateva sfaturi extrem de esentiale care te vor ajuta sa arati bine si sa ai incredere totala in tine.

Pasul 1
Ten perfect

Machiaj de Diva!
Foloseste o crema hidratanta sau o crema nutritiva (in functie de sezon) inaintea aplicarii fondului de ten. Pentru o fixare sigura si o intindere fara urme, foloseste apoi o pudra de culoarea tenului tau. Pe langa fixare, pudra te scapa de aspectul lucios al tenului.

Pasul 2
Pometi superbi

Machiaj de Diva!
Sa nu uitam de pometi deoarece scot tenul si fata in evidenta.Cu ajutorul unei pensule de machiaj aplica pe acestia un fard de culoare deschisa si fresh. Sensul pensulei trebuie sa fie de jos in sus, inspre tample.

Pasul 3
Ochi de zana

Machiaj de Diva!
Nu folosi farduri stridente si stralucitoare in timpul zilei. Alege culori deschise iar daca doresti sa folosesti o pata de culoare mai inchisa, aplic-o doar in coltul ochiului. De asemenea nu iti machia arcadele in timpul zilei. In cazul in care seara vei participa la un eveniment sau o ocazie deosebita, le poti adauga putin fard sidefat. Culorile inchise dau profunzime ochiului cand sunt aplicate pe linia pliului. Sprancenele pot fi definite cu ajutorul cremelor si fardurilor in tonuri naturale.

Pasul 4
Buze ispititoare

Machiaj de Diva!
Daca iti doresti niste buze sexy si senzuale atunci nu doar iti contura buzele ci aplica creionul de buze pe toata suprafata lor, astfel incat rujul se va fixa mai bine si va dura mai mult, dand un aspect incantator buzelor tale. Ai grija sa nu iti depasesti conturul natural pentru ca risti sa obti un aspect deloc laudat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *