Cadouri nepotrivite

Cu totii suntem bine intentionati cand cumparam cadouri pentru prieteni, familie sau colegi, dar uneori, ne convingem pe noi insine ca ceva ingrozitor e un cadou perfect pentru cineva. Pentru a evita sa devenim subiectul barfelor, sau ca prietenii sa-si dea coate unul altuia, haideti sa aruncam o privire asupra greselilor care se fac de obicei atunci cand cumparam un cadou.
Cadourile bine intentionate
Ceea ce consideri ca este plin de bune intentii, ar putea crea resentimente. Cadourile specifice cu dedicatie uneori nu sunt apreciate. Asemenea daruri includ;
-un certificat cu noutati in materie de dieta
-inregistrari despre cum sa ai succes cuiva care nu are un loc de munca
-pastile Nicorette unui fumator inrait
-casete cu hipnoza unor personalitati agresive de tip A

 

Cadouri nepotrivite
Gadgeturi fara valoare
Exista milioane de gadgeturi fara valoare pe care ai fi tentata sa le cumperi crezand ca ar putea fi cadoul perfect pentru cinevaa cunoscut care nu are hobbyuri, sau talente particulare sau nu pare a avea nevoie  de ceva anume. Fara indoiala, unui asemenea individ e dificil sa ii cumperi ceva dar cu siguranta un gadget e ultimul lucru pe care ar trebui sa il faci cadou, pentru ca ar ajunge in cosul de gunoi.
Cadourile cu mesaj
Cand impulsul te loveste sa ii cumperi cumnatei tale insarcinate un tricou cu o sageata indreptata spre burta, mergi mai departe. Evita cadourile cu mesaj pentru ca e posibil sa nu fie gustate, iar sanse sunt sa se depuna praful pe ele.

Cadouri nepotrivite
Opere de arta
Nu iti asuma raspunderea pentru astfel de cadouri, doar in cazul in care sti sigur ca cineva isi doreste asa ceva, deoarece nu sti daca e pe gustul persoanei respective.
Lenjerie tematica
Oricat de tentant ti s-ar parea sa cumperi unui tip o pereche de boxeri cu reni intreaba-te daca ii va purta. La gimnastica? La birou? Nu. Acasa? Si pentru barbati, evitati sa cumparati o lenjerie babydoll, doar daca stiti sigur ca ii va placea.
Fotografii inramate cu tine
Sa te iubesti pe tine e important, dar sa dai cuiva tablouri inramate cu tine e un cadou ciudat. Inclusiv o felicitare de sarbatori va tine pe toti concentrati la cum arati, fara sa ii faca sa puna fotografia cu tine in vreo camera.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *