Aloe vera, miracolul din natura

Probleme ale părului, cum ar fi pierderea părului sau subțierea, încrețirea excesiva, uscaciunea, sau sebumul, precum și problemele de scalp, inclusiv matreata, cojile sau mancarimi ale pielii, milioane de oameni le au in fiecare zi. Sampoanele și balsamurile pe baza de aloe vera servesc ca o alternativă ideală la produsele pentru par comerciale. Pentru un păr superb, sănătos, încercați produsele pe baza de aloe vera naturale.

Promovarea creșterii părului

Aloe vera poate fi folosit ca un tratament sigur si natural pentru a preveni pierderea parului. Aceasta este mare atât la bărbați cat si la femei,  iar aloe vera  asigura cresterea parului nou în locuri care au suferit cadere sau subtiere semnificativa. Aloe vera stimuleaza producerea de par nou si poate reduce chiar efectele alopeciei.

Șampon hrănitor

Planta aloe vera este dotata cu vitamine esențiale și minerale care ajuta la restabilirea puterii și frumuseții parului. Atunci când e combinat cu lapte de cocos si uleiuri, cum ar fi uleiul de germeni de grâu sau de jojoba, gelul de aloe vera poate face un sampon revitalizant, care nu funcționează pentru a preveni caderea parului, sa promoveze cresterea parului. Gelul de Aloe Vera poate fi adăugat în șampoanele preferate pentru a aduce beneficii nutritive. Atunci când sunt combinate cu plante medicinale, uleiuri esentiale, extracte de plante și, beneficiile nutritive ale aloe vera se multiplică exponențial.

Aloe vera, miracolul din natura

Reducerea matretii

Enzimele naturale găsite în aloe vera pot calma si hidrata pielea capului, ajutand la eliminarea uscăciunii care cauzeaza matreata. Aceasta ajută, de asemenea la cresterea circulatiei sangelui la nivelul scalpului, pentru a stimula producția de uleiuri hidratante. Aloe vera reduce sentimentul de uscaciune, mâncărime, sau par gras. Se păstrează uleiurile de par naturale, în echilibru pentru a preveni scalpul excesiv de gras sau uscat. Aloe vera aduce, de asemenea, o senzație răcoritoare la nivelul scalpului.

Balsam natural

Aloe vera actioneaza ca un balsam natural care restabilește , luciul  si stralucirea. Acesta nu numai că face parul moale, dar se îmbunătățește, de asemenea, puterea si supletea. Ea combate in mod natural aspectul creț, dar nu are acumulaza grasime, asa cum multe produse de îngrijire a părului lasa in urma.

Indiferent de starea scalpului sau a parului, indiferent dacă e prea gras sau prea uscat, aloe vera poate restabili echilibrul adecvat. Ea are rezultate uimitoare pentru promovarea creșterii părului, precum și salvarea pierderii acestuia. Spune adio tratamentelor de par scumpe și de multe ori ineficiente. Încearca remediul cu aloe vera, pentru restabilirea sanatatii si frumusetii parului. Aloe Vera este o plantă naturală, care este în prezent se afla în curs de cercetare pentru proprietatile sale medicinale posibile. Planta are un gel natural care poate fi obținut prin stoarcere din frunze. Aloe vera este foarte complexa  în compoziție dar este în principal compus dintr-un număr mare de zaharuri.

 

Aloe vera, miracolul din natura

 

Beneficii

1. Este naturala și frunzele de aloe vera proaspete pot fi obținute doar prin achiziționarea și păstrarea unei plante

2. Aceasta este în general considerată ca non toxica dar datorită conținutului de zahăr foarte ridicat, nu este recomandabila pentru diabetici sau persoane cu probleme de rinichi pentru a o consuma fără sfaturi de la un medic.

3. În general, gelul de aloe vera și sucul au un pH scăzut ( între 3 și 6), dar acest lucru va varia în funcție de producător. Pentru cei care caută un pH redus, aloe vera este o alegere naturala posibila.

4. In afara de păr, aceasta poate fi, de asemenea, folosita pentru a calma arsurile, precum și, eventual, de ajutor pentru vindecarea ranilor. Aceasta poate ajuta, de asemenea, la hidratarea pielii.

Riscuri

1. Așa cum aloe vera este naturala, este variabilă în funcție de compoziție în cazul în care planta a fost cultivata. Prin urmare, este posibil să experimentați variații la produsele comerciale.

2. Comercial, aloe vera este modificată pentru a permite să aibă un termen de valabilitate mai lung.

3.Gelul proaspăt de aloe vera (de exemplu stors din frunze) nu este adecvat pentru depozitare și ar trebui să fie utilizat imediat.

4. Pentru cei care doresc doar produse naturale trebuie sa stie faptul că in unele sucuri de aloe vera comerciale și geluri pot fi adăugate ingrediente sintetice (în principal pentru a asigura conservarea).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *