Anna Paquin asteapta primul ei copil

Nu este nimic mai frumos decat sa auzim vestea ca inca un cuplu celebru asteapta un copil, nu-i asa? Deci, a venit timpul sa aflam ca cuplul nostru preferat de vampiri din True blood asteapta primul lor copil.
Anna Paquin si Stephen Moyer dinTrue Blood asteapta primul lor copil impreuna. Cel mic este asteptat sa se nasca in toamna. Acesta va fi primul copil al Annei si al treilea pentru Stephen. Cuplul, care este impreuna din 2007, de la filmarile True blood, este foarte fericit de vestea cea buna, fara indoiala.
 Anna Paquin asteapta primul ei copil
Si iata cine mai asteapta

Melissa Joan Hart, starul din  of Sabrina si Clarissa Explains It All a anuntat pe Twitter ca ea si sotul ei Mark Wilkersen asteapta al treilea lor copil. A dat vestea in ziua inainte a implineasca 36 de ani.  Ea a postat o fotografie de familie cu cei 2 fii ai sai  Braydon Hart si Mason Walter. Melissa intotdeauna a fost foarte clara in privinta faptului ca vrea o familie mare

“Ii ador pe cei doi baieti ai mei. Si daca doar pe ei mi i-a daruit Dumnezeu, este in regula’, spunea actrita in 2009 pentru revista People.”.Dar ma cunosc destul de bine ca sa stiu ca imi mai doresc un copil. Nu neaparat fete. Doar ca stiu ca mai vreau copii”.

Anna Paquin asteapta primul ei copil

Felicitari Annei si lui Stephen, si Melissei si lui Mark!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *