Aromaterapia-starea ta de bine

Ce crezi cand auzi cuvantul spa? Primul lucru care iti vine in minte este relaxare…dar urmatorul lucru este “scump”. O alternativa este sa creezi experienta spa la tine acasa. Rasfata-te, invita oprietena pentru o zi spa sau creeaza amintiri speciale pentru tine si fiicekle tale. Lucrurile pe care le poti pune impreuna pentur spa sunt catev alumanari si prosoape pufoase pentru a crea o atmosfera speciala.

In acest articol, vei gasi informatii despre aromaterapie si cum sa iti creezi propriul tau spa. Primul lucru pe care probabil vei vrea sa il faci este sa iti cureti baia si sa creezi o atmosfera relaxanta si linistita. Aprinde lumanarile tale preferate sau creeaza un spray cu uleiuri esentiale. Ia cateva prosoape pufoase, un halat si slapii in mana. Aceste lucruri te vor face sa te simti extrarelaxata.Aromaterapia-starea ta de bine
Alege ce tratament vei face, pentru a te asigura ca ai pregatit ingredientele ca sa incepi spa-ul. Rezerva o ora fiecarui tratament de la inceput la sfarsit. Relaxeaza-te si bucura-te, nu te grabi. Pune muzica. Alege melodiile tale preferate, fie ca sunt clasice sau sunetele naturii. Fa-ti un ceai sau un suc proaspat de fructe in timp ce stai si te relaxezi sau savureaza o ciocolata neagra care e plina de antioxidanti si iti regleaza tensiunea arteriala.
Probabil ai auzit de aromaterapie dar nu ai stiut ce inseamna. Aromaterapia este o practica care foloseste uleiul de plante pentru stare de bine fizica si psihica. Se crede ca diversele mirosuri si arome influenteaza dispozitia.

Aromaterapia-starea ta de bine
Aromaterapia incepe cu uleiurile esentiale. Produsele care folosesc uleiuri esentiale sunt lumanarile parfumate, sprayurile de camera sau sticlutele cu uleiuri pure. Pentru a crea un mediu spa, vei dori sa incluzi aromaterapia. Iata cateva exemple de arome si efectele lor. Aromaterapia este practica folosirii uleiurilor naturale extrase din flori, funze, radacini, petale, sau alte parti ale plantei pentru a induce starea de bine psihica si fizica.

Aroma inhalata din aceste uleiuri esentiale se crede ca stimuleaza functiile creierului. Uleiurile esentiale pot fi absorbite si prin piele, unde calatoresc prin intermediul sangelui, si promoveaza vindecarea intregulu organism. O forma de medicina alternativa, aromaterapia castiga tot mai multa popularitate. Este folositra pentru o variatate de aplicatii, inclusiv calmarea durerii si marirea functilei cognitive.Exista o larga varietate de uleiuri esentiale valabile, fiecare cu proprietatile lui de vindecare.

Aromaterapia-starea ta de bine

Calmant
* musetel
* trandafir

Relaxant
* levantica
* Vanillie

Revigorant
* Rosemarin
* menta

Pentru a-ti face camera sa abunde de mirosul uleiurilor esentiale, adauga 7-8 picaturi de ulei esential la o sticluta de apa cu pulverizator. Agita bine la fiecare pulverizare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *