Arta flirtului

Flirtatul prin atingeri poate parea ridicol dar in realitate, poti sa folosesti secretul limbajului corpului si sa seduci pe cineva si sa-l faci sa te placa daca stii cum sa atingi persoana unde trebuie, la momentul potrivit.
In acest material vom vorbi despre sercretul artei flirtului prin atingere. Dupa ce ai citit introducerea, poate ti-ai dat seama cum poti sa folosesti atractia limbajului corporal si sa construiesti o conexiune emotionala folosind aceasta tehnica. Daca stii cum sa trimiti semnalul corect cu ajutorul limbajului corporal, poti sa flirtezi si sa seduci pe cineva rapid.

Iata cateva lucruri pe care le pot face diferenta daca vrei sa flirtezi si sa faci pe cineva sa te placa doar cu ajutorul flirtului si atingerii.

Atractia
Arta flirtului

Este foarte simplu, fii cu ochii pe limbajul corporal al partenerului tau de intalnire. Dupa ce  il atingi ocazional, incepe potentialul tau iubit sa se apropie de tine in asa fel incat picioarele amandurora sunt foarte aproape unele de altele?

Cand se intinde sa iti vorbeasca, mainile lui sunt din ce in ce mai aproape de ale tale?Daca vezi ca se intampla asta, indeparteaza-te putin. Daca nu, inceteaza frecventa atingerilor.

Amandoi puteti sa flirtati prin atingeri discrete, fara chiar sa va dati seama de asta. Insa daca exagerezi, ai putea sa-ti faci partenerul sa se simta inconfortabil. Cu cat intalnirea progreseaza, stai mai aproape de el, in loc sa cresti frecventa atingerilor.
Arta flirtului
Flirtatul prin intermediul limbajului corporal poate fi foarte amuzant. Iar partenerului tau ii va placea. Dar cum poti sa sti daca el se simte bine cu tine? Deci, iata cateva semne care sunt prea evidente sa le pierzi. Daca partenerul tau iubeste sa fie in atentie, va fi doar o problema de timp inainte saincerce sa te atinga si el. Si atunci vei sti ca ai inscris.

Esti inca confuza? Multe semne includ o mana pe genunchi, pe umar pentru mai mult de o secunda sau doua, care cu siguranta e mai mult decat o atingere ocazionala. Daca cineva se pozitioneaza langa tine, astfel incat sa te atinga ca sa ia ceva, asta e un semnal clar.

In plus fata de atingeri, urmareste daca tipul iti urmeaza semnalele. Daca te apropii de el cand vorbiti, se apropie si el de tine? Daca il atingi pe brat, cum raspunde?

Cand oamenii plac pe cineva, ei vor transmite semnale prin intermediul limbajului corporal, chiar daca nu se simt confortabil cu atingerea. Si nu renunta. Unii nu sunt buni la flirt. Dar iti poti da seama daca te place si este interesat de tine. Vei incepe sa recunosti miscarile flirtului urmarindu-i limbajul corporal.Arta flirtului

Tot ce trebuie sa faci ca sa impresionezi un tip la o intalnire este o atingere accidentala, planuita si executata cu gratie si finete. Aminteste-ti sa fii cu ochii pe semne si sa te asiguri ca lucrurile merg de la sine, fara sa exagerezi.

Flirtatul prin atingerea accidentala folosid atractia si limbajul trupului e ca si cum ai cladi pachete de carti unulpeste celalalt. Trebuie sa cladesti atractia cu grija. Pe de alta parte, o miscare gresita poate strica totul.

Asa ca pregateste-ti flirtul cu clasa. Invata sa intelegi semnele limbajului trupului si flirtului prin atingeri, si vei putea sa seduci pe cineva inainte de jumatatea intalnirii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *