5 stiluri de breton rotunjit

Dupa cum am mai mentionat, bretonul rotunjit se intoarce in aceasta toamna, dar asta nu inseamna ca nu putem sa-l incercam chiar acum. Iubim acest stil de coafura cu breton rotunjit pentru ca este stilat si glamour. Cheia este sa alegem lungimea corecta si grosimea in functie de forma fetei si de asemenea, sa ne pastream sparancenele narurale si in forma perfecta deoarece bretonul accentueaza aceasta zona.

Bretonul grafic

Bretonul geometric perfect arata supe stilat cu parul drept si intins. Gandeste-te la imaginea lui Rooney Mara in  Girl With A Dragon Tattoo. O iubim cand o vedem pe covorul rosu mai mult decat personajul insusi deoarece este mult mai glam si usor de admirat.  Cu acest breton grafic, poti sa ai parul intins si foart5e sic cu o simpla coada de cal pana la ceva mai complex. Pentru a iesi in evisenta cu un astefl de stil, parul ar trebui sa fie mediu si bretonul sa stea perfect pe frunte si sa fie potrivit cu forma fetei tale. 5 stiluri de breton rotunjit

 

Breton rotunjit plus bob

Aceasta combinatie este grozava. Arata intotdeauna bine si poate fi purtata in diferite stiluri de la parul subtire si moale pana la cel cu volum. Ne place ca   Katie Holmes a adoptata acest look. Arata superb si stilat cu bob si breton rotunjit iar culoarea e uimitoare.

5 stiluri de breton rotunjit

 

5 stiluri de breton rotunjit

 

5 stiluri de breton rotunjit

 

Retro

Bretonul rotunjit al lui Betty Page  a adus timpul inapoi iar si iar pe covorul rosu, si arata incredibil de bine. Bucura-te de acest stil retro cu varfurile carliontate si vei avea parte doar de complimente.

5 stiluri de breton rotunjit

 

5 stiluri de breton rotunjit

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *