Atrage oamenii prin limbajul trupului

Limbajul trupului, și anume comportamentul tau, iti influențează succesul. E vital să știi cum să acționezi atunci când ajungi la o conferință, după orele de program, întâlnire sau a comerț… și de a atrage acei oameni pe care ii doriți in mediul de afaceri.
Succesul oricărei întâlniri începe în momentul in care cineva pune ochii pe tine. Unul dintre primele lucruri pe care le observa la tine este aura ta, pentru ca exista o atmosfera distinctiva care te înconjoară. O creezi, și esti responsabila pentru ceea ce se spune despre tine. Aura ta vorbeste cu mult înainte de deschide gura. Deoarece limbajul trupului transmite mai mult de jumătate din orice mesaj, în orice întâlnire față-în-față, modul în care acționezi este vital.
1) Postura

Abdomenul tras
Piept in afara
Umerii inapoi
Capul sus

2) strângerile de mână
O altă componentă vitală de care aveți nevoie   la orice întâlnire interpersonală este o strangere de mana ferma. Din nou, aceste cateva secunde pot împuternici sau slăbi o relație. Strângerile de mână la bărbați sunt de obicei puternice și ferme, deoarece acestea au în mod natural o aderență puternică. Fiind familiarizați cu strângerile de mână următoarele lucruri va vor ajuta foarte mult in consolidarea activităților:Atrage oamenii prin limbajul trupului

Ingrediente pentru o strângere de mână bună

Țineți mâna persoanei ferm.
Se agită de trei ori maxim.
Mentineti contactul vizual constant.
Aura pozitiva
3) Contactul cu ochii
Asigurați-l și păstrați-l! Nu numai ca ofera încredere, dar de asemenea, vă ajută să înțelegeți ceea ce cealaltă persoană spune verbal.

4) Zambetul
Zambetul este o expresie facială importantă. El arată interes, entuziasm, empatie, preocupare, creează un mediu optimist, pozitiv. Zambetul poate, totuși, să fie suprasolicitat. Adesea, oamenii zâmbesc atunci când acestia sunt mulțumiți.

 

Atrage oamenii prin limbajul trupului

 

Zambetul indică fericire … si o atitudine prietenoasa … Indică faptul ca vrem să comunicam cu cineva. Acesta prezinta interes. Dar este mult mai mult …

Zambetul este un fenomen învățat. Copiii mici nu zâmbesc natural. Ei imita expresiile de cei din jur … Dar, când ajungem la maturitate, acesta a devenit un semnal pentru a face o prima impresie buna.

Zambetul are, de asemenea, un impact real asupra fiziologiei dumneavoastră .. În primul rând, să ne uităm tipurile principale de zâmbet …

 

Atrage oamenii prin limbajul trupului

 

– Zâmbetul veritabil

Un zambet veritabil implică întreaga față, inclusiv ochii … Mai mult decât gura, muschii faciali sunt în acțiune. Vizibilă este strângerea din jurul ochilor. Această acțiune din jurul ochilor este extrem de dificila sa o disimulezi și este principalul semnal la care te uiți , dacă crezi ca cineva zambeste prefacut.

– Zâmbet forțat:

Utilizat de obicei din politețe … Oamenii care zâmbesc fortat folosesc numai muschii din jurul gurii. Dar jumatatea superioara a fetei lor rămâne practic neschimbată. Zâmbetul fortat e mai putin probabil sa dezvaluie dintii. :

 

Atrage oamenii prin limbajul trupului

 

Fiziologia unui zâmbet

Atunci cand zambesti, corpul tau elibereaza endorfine.

Endorfinele trimit un mesaj la creier, care te face sa te simti bine … încrezător … mulțumit.

Testeaza pe tine … incearca sa zambesti si sa te simta trista în același timp.

Reacția naturală atunci când cineva zâmbește la tine este să zâmbești inapoi(amintiți-vă, ați învățat acest lucru in copilarie).

Când zâmbești la cineva, el tinde să zâmbească înapoi- parțial inconștient …

Deci, datorită endorfinelor, ceea ce mintea lor inconstienta memoreaza despre tine este “această persoană mă face să mă simt bine” – o modalitate foarte bună de a sparge scepticismul si a face o persoana sa aibă încredere în tine.

– Zâmbet cu buzele închise

-> Un zambet fals sau politicos, sau persoana este jenata de dintii ei (acest lucru este valabil pentru mai multe persoane decât ați putea crede)

– Zâmbet pe toată fața

– Un zambet autentic, onest, indicând deschiderea spre comunicare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *