Barbatul perfect nu exista!

Femeile care îl caută pe domnul Perfect, ar trebui să uite de asta. Bărbatul perfect se pare că nu există. Un studiu efectuat pe un număr de 2000 de femei relevă că partenerul de viaţă este perfect doar în procent de 69 la sută. Incluzând o listă cu 20 de greşeli comune pe care le fac bărbaţii, se pare că aceştia nu fac un efort în a accepta prietenele partenerei, îi critică acesteia modul de a conduce şi este incapabil de a face mai multe lucruri deodată. Alte erori masculine includ lăsarea uşii de la baie deschisă, se uită prea mult la sport, şi nu dau importanţă toaletei personale

Nikki Mc Reynolds, director de marketing din Remington, iniţiatoarea studiului, spune – Se pare că femeile sunt realiste în ceea ce caută la partenerul lor. Ele pot să treacă cu vederea peste unele mici scăpări ale partenerului, însă există anumite comportamente de care bărbaţii nu se pot debarasa. Studiul a relevat că o treime din femei închid ochii atunci când partenerul de viaţă se uită prea mult la sport, atâta timp cât el o ascultă atunci când are nevoie. Dar una din cinci femei este convinsă că partenerul doar se preface că o ascultă, în timp ce altele consideră că i-a intrat pe o ureche şi i-a ieşit pe cealaltă. Din fericire, una din cinci femei trece cu vederea faptul că a lăsat capacul de la toaletă ridicat, în timp ce altele sunt nemulţumite de faptul că partenerul nu le ajută la gătit.
Şi bărbaţi, atenţie, lăsarea toaletei murdare, lipsa de efort faţă de familia partenerei şi folosirea periuţei ei de dinţi sunt iarăşi motive de nemulţumire. De asemenea, barba lăsată să crească în voie, neînţelegerea cu familia partenerei sau că eşti băiatul mamei, cu siguranţă îţi garantează imperfecţiunea.
.Barbatul perfect nu exista!
Doamna McReynolds completează-este clar că în timp ce bărbaţii nu pot fi în totalitate perfecţi, sunt foarte multe lucruri în care pot să fie perfecţi, pentru a-şi mulţumi partenera. Bărbatul obişnuit nu poate concura cu David Beckham, iar partenera nu se aşteaptă la asta, însă sunt câteva mici schimbări care pot face diferenţa, spune Reynolds.
Iată marile motive de nemulţumire ale femeilor

1. nu te înţelegi cu familia ei

2. îi foloseşti pasta de dinţi

3. lasi toaleta murdară

4. îi urăşti prietenele

5. nu eşti un tată bun

6. eşti leneş

7. porţi o barbă stufoasă pe care nu o mai razi

8. laşi unghiere peste tot

9. conduci ca un pilot de curse

10. eşti morocănos

11. eşti băiatul mamei

12. foloseşti toaleta cu uşa deschisă

13. laşi murdărie pe podea

14. eşti neîngrijit

15. îi critici modul cum conduce

16. râgâi zgomotos

17. nu-ţi plac câinii

18 nu o ajuţi la spălatul vaselor

19. te uiţi prea mult la sport

20. nu o ajuţi la gătit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *