Invata armele seductiei

Ai incercat vreodata sa seduci un barbat inalt, brunet si chipes? Poate fi mai usor sa o faci decat iti poti da seama. Poate ca ti se pare dificil dar e o treaba usoara pentru o femeie sa seduca un barbat. Cea mai buna masura este sa vezi daca e disponibil si sa-l seduci lasandu-l nesatisfacut. Acesta e primul si cel mai important tip de a seduce orice barbat din lume si merge de minune. Lasandu-l astfel, il vei face sa iti ciuguleasca din palma si sa umble dupa tine.
A doua masura este sa creezi mediul corect. O atmosfera potrivita e cel mai bun fel de a seduce un tip. Evitarea aglomeratiei, a locurilor zgomotoase e cel mai bun lucru pe care il poti face. Scoate-l afara la cina si simultan, o muzica soft il va face sa reactioneze asa cum iti doresti.Invata armele seductiei
De asemenea, este foarte importanta increderea in tine. Daca o femeie este eleganta si se poarta in cel mai bun mod posibil, atunci va fi de ajutor in seductie. Insa, mare grija, sa nu pari snoaba sau extravaganta in procesul de a incerca sa fii fermecatoare si increzatoare. Daca asta se intampla, atunci lucrurile nu vor decurge in favoarea ta.
Ochii unei femei vorbesc mult despre ea. Un contact sanatos cu persoana pe care vrei sa o seduci poate juca un rol extrem de important. A te holba la cineva e cu totul diferit de contactul vizual.Nu te holba. In loc, uita-te in ochii lui de fiecare data si il vei surprinde facand acelasi lucru. Acesta este unul dintre cele mai usoare moduri de seductie.

Apoi, trebuia sa te asiguri ca nu ii vei arata tot interesul pe care il ai pentru el. Nu trebuie sa aprobi tot ce spune dar ai grija sa nu isi piarda el interesul pentru tine. Daca sa intampla asta, se va solda cu un esec.
Sa arate bine, pentru o femeie e cel mai important lucru. Un limbaj al trupului cu un stil excelent face diferenta. Daca femeia sta in fata oglinzii si e sigura de faptul ca arata minunat, atunci a castigat deja jumatate din batalie.Invata armele seductiei

Modulatia vocii e o metoda foarte importanta in seductie. Multe femei nu dau importanta acestui lucur dar o voc emoale si sexy iti asigura succesul. Sau sa-i soptesti ceva la ureche in general merge pentru multe femei.
Flirtul este un atu pe care orice femeie trebuie sa-l ia in considerare. Fa-l sa se simta ca esti greu de cucerit. Atinge-i umerii sau mainile cand vorbesti cu el pentru a-ti pava drumul spre seductie. Este bine sa iti exprimi punctul de vedere intr-o discutie decat sa aprobi.

Parfumul este un factor important
Parfumul pe care il aplici nu trebuie sa fie nici prea dulce nici prea tare. Un parfum de caliatate poata ajuta foarte multin procesul de seductie. In final, fii rationala si evita conflictele. Este de asemenea de stiut ca barbatii apreciaza bunul simt al unei femei. Imbunatateste-ti aceste metode pentru a obtine rezultatele dorite.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *