Beneficii ale exercitiilor hula hoops

Hula Hoop este o jucărie veche, care a fost inițial folosita ca jucărie pentru copii, dar acum a devenit un instrument grozav de fitness pentru adulți. Exercitiile Hula sunt un mod distractiv, simplu, senzual si relaxant pentru a te mentine în formă. Hula Hoop te ajuta să pierzi în greutate mai repede, fără cheltuieli la sala de sport sau diete cu riscuri pentru sănătate. Exercitiile hula hoop lucreaza muschii abdominali de bază, precum și tonifierea musculaturii la coapse. 30 minute de antrenament cu hula hoop arde 400 de calorii, mai mult decât ceea ce ardem la aerobic.

1) Creșterea fluxului sângelui

Exercitiile Hula Hoop cresc fluxul de sânge la creier, care ajută la oxigenarea creierului. Astfel, crește vigilența mentală și claritatea. În timp ce efectuam exerciții hula ne vom simti mult mai energice, odihnite, și revitalizate. Hula Hoop ridica, de asemenea, ratele inimii, respiratia, oferă mai multă energie și sporesc funcția de memorie cognitiva.

2) Intareste muschii

Hula Hoop ajuta la tonifierea mușchilor de bază, precum și creșterea rezistenței. Pentru a păstra cercul de rotație în jurul șoldurilor și taliei, răsucirea mișcarii este esențială. Astfel, muschii de bază devin puternici natural. Mușchii de bază sunt muschii abdominali, oblici si muschii de jos ai spatelui.

 

Beneficii ale exercitiilor hula hoops
3) Crește flexibilitatea și coordonarea

Impreună cu întărirea mușchilor de bază, exercițiile hula cresc, de asemenea, coordonarea și flexibilitatea. Hula Hoop întinde și consolideaza muschii spatelui, prin urmare, crește flexibilitatea coloanei vertebrale.
4) Exercitiu cardio

Hula Hoop ofera un antrenament cardiovascular sanatos prin creșterea ritmului cardiac și fluxului de oxigen in sange. Hula Hoop funcționează pe muschii cardiovasculari si întărește inima. Ar trebui să efectuezi exerciții de Hula Hoop intre 3 si 5 zile pe săptămână pentru a menține sănătatea inimii.
5) Pierdere în greutate

Hula Hoop te ajuta să pierzi în greutate mai repede pentru ca acestea sunt arzătoare de grăsime. Hula Hoop arde 420 de calorii pe oră, mai mult decat aerobicul.

 

Beneficii ale exercitiilor hula hoops

 

6) Distractie

Exercitiile Hula Hoop sunt distractive si de aceea sunt iubite de toată lumea. Puteți efectua hula cu întreaga familie. Oamenilor carora nu le place să facă exerciții ca se plictisesc pot efectua hula hoop pentru a tonifia corpul. Prin efectuarea exercițiilor hula te vei distra si vei pierde in greutate.

7) Crește nivelul de fitness

Hula Hoop crește, de asemenea, nivelul de fitness general al persoanei. Dacă efectuați exerciții hula pentru doar 10 minute, vor oferi suficiente beneficii organismului. Oamenii care nu pot efectua exerciții de aerobic din cauza unor motive de sănătate pot face exercitii hula pentru o sănătate mai bună.

8) Imbunatatesc starea de spirit

Hula Hoop sunt distractive astfel încât acestea stimuleaza nivelul de endorfine in organism. Endorfinele sunt hormoni care stabilizează starea de spirit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *