Culorile iti definesc stilul

Femeile sunt topite dupa culorile care le scot in evidenta trasaturile. Culoarea lor favorita nu le este prezenta intodeauna in garderoba daca nu le ajuta la ceva. Daca faci parte din marea majoritate, atunci culoarea pe care alegi sa o porti cel mai des, reprezinta imaginea si stilul pe care il abordezi.
Sa ne distram putin ca intre fete. Aruncand o privire prin sifonier, descopera ce fel de stil adopti , dar si ce spun culorile hainelor despre tine.
Negru– Esti conservatoare si sexy in acelasi timp, esti constienta de faptul ca negrul este universal si se potriveste la orice. Imbracamintea de culoare neagra te ajuta sa arati mai supla, iar pe langa faptul ca iti creeaza o talie de viespe te face sa fi mult mai sigura pe tine.
Rozul- Senzual si sarmant, rozul exprima feminitate in toata puterea cuvantului. Un amestec de roz si negru este o combinatie extraordinara pentru femeile care prefera sa adauge putin mister imaginii lor.
Rosu- Curajoasa si vibranta, iti place sa fi in centrul atentiei. Rosul iti infatiseaza partea aventuroasa care este incontestabila..
Albastru– Simtul umorului si libertatea, sunt trasaturile ce te definesc. Hainele albastre atrag femeile independente ce se respecta.
Portocaliu –Extrovertit si indraznet, portocaliul este ales de femeile ce adora sa fie sefe. Nu iau niciodata viata in serios, si iubesc provocarile noi.

Galben–  Intodeauna optimista, esti genul de femeie atletica careia nu ii place sa isi piarda timpul intre patru pereti. Galbenul reflecta o personalitate vibranta si intuitiva.
Alb – Persoanele carora le place albul, prefera siguranta. Sunt persoane calde si placute dar in acelasi timp sunt si foarte atragatoare
Verde– Naturaletea este cel mai bun cuvant pentru a descrie femeile ce se imbraca in verde. Acestea sunt foarte dornice de aventuri si distractii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *