Beneficiile laptelui de migdale

In zilele noastre, oamenii cumpara lapte de soia, lapte de orez, lapte de ovaz, lapte de cânepă, care sunt ecologice, fără lactoză, sau fara grasimi, ca o alternativă la laptele de vacă din motive de sanatate și gust. Laptele de migdale este, de asemenea, unul dintre cele mai sanatoase, gustoase printre astfel de alternative. În vremurile trecute, oamenii au presupus că organismul a avut dificultatea de a metaboliza migdalele întregi, astfel încât ei au făcut lapte de migdale pentru a ajuta organismul la o mai bună absorbție a nutrienților. După cum sugerează și numele, acest lapte este derivat din migdale si are un gust usor, proaspat oarecum similar cu cel al laptelui de vacă.

Laptele de migdale este o alternativă sănătoasă și hrănitoare la laptele de vacă, care s-a dovedit a fi extrem de benefic pentru cei care au intoleranță la lactoză. Acesta este un extract de migdale bogat în proteine și vitamine, încărcate cu minerale si antioxidanti. Este foarte bun pentru cei care au intoleranță la lactoză și cei care sunt pe o dieta vegan stricta. De asemenea, acesta are un gust plăcut aproape neutru, ceea ce îl face perfect pentru milkshake-uri. Comercial, laptele de migdale este disponibil într-o varietate de arome, cum ar fi ciocolata, vanilie si simplu.

 

Beneficiile laptelui de migdale

 

Elementele nutritive ale laptelui de migdale:

Laptele de migdale este o sursa buna de magneziu. Acesta vă poate ajuta la energie. Acesta poate ajuta, de asemenea, la modul de funcționare a glandelor paratiroide, care produc hormoni care sunt cunoscuti a fi buni pentru sanatatea oaselor.
De asemenea, laptele de migdale este încărcat cu mangan, seleniu si vitamina E. Vitamina E este un antioxidant care protejeaza membranele celulare. Seleniul este bun pentru sistemul nostru imunitar, ajută în reproducere, precum și în metabolismul tiroidian. De asemenea, previne deteriorarea celulelor, precum și leziuni tisulare.
Acesta este dotat cu grasimi nesaturate, ceea ce înseamnă că poate reduce riscul de boli de inima.
Cum migdalele sunt bogate in proteine, ele ajuta organismul la creștere și vindecare. Acesta este, de asemenea, o modalitate foarte bună de a stimula consumul de carbohidrați pe zi. Cateva migdale pot oferi organismului aproximativ 12% din necesarul de proteine.
Sunt o sursa de flavonoide, care sunt bune pentru sanatatea cardiovasculara. Ele pot proteja inima de boli cardiace diverse.
Manganul poate activa enzimele din organism. Manganul și fosforul pastreaza dintii si oasele sanatoase.
Migdalele sunt o sursa bogata de potasiu, care poate ajuta la îmbunătățirea funcției cardiace și pentru a menține tensiunea arterială normală.

Beneficiile laptelui de migdale
Laptele de migdale nu conține grăsimi saturate și colesterol. El are un nivel ridicat de vitamina E si grasimi nesaturate.
Laptele de migdale are zero fibre.
237ml de lapte de migdale contine 70 de calorii,2 g proteine, 10 g glucide și 2,5 grame de grăsime:

Lapte de migdale rețetă:

Ingrediente:

Migdale crude, 1 ½ cesti
Apa filtrata, 4 cupe

Pregătirea:

Pentru minim șase până la opt ore, inmuiati in apa migdalele. Apoi, se scurg de apa si se amesteca migdalele cu 4 căni de apă si se da prin blender până când se ajunge la o consistență asemănătoare laptelui. După aceea, se strecoara amestecul de migdale pentru a elimina pielea si granulele. Puteți stoca laptele de migdale intr-un borcan de etans in frigider timp de patru până la cinci zile.

Beneficiile laptelui de migdale:

Fara lactoză

Unul dintre beneficiile majore pentru sănătate a laptelui de migdale este faptul că este fara lactoză. Lactoza este un tip de zahăr, prezent în laptele de vacă. Când o persoana cu intoleranta la lactoza bea, ii provoacă disconfort abdominal, balonare si diaree. Dacă suferiți de oricare dintre aceste simptome după consumarea de produse lactate, laptele de migdale poate oferi șansa de a va bucura de gustul laptelui fara probleme..
Bogat in nutrienti
Migdalele sunt o sursa bogata de proteine, și pline de vitamina E, magneziu, seleniu, mangan, zinc, potasiu, fibre, fier, fosfor si calciu. Cele mai multe preparate din lapte de migdale comerciale sunt imbogatite cu calciu suplimentar.. Studiile au aratat ca laptele de migdale ajută la scăderea colesterolului LDL și protejeaza inima impotriva bolilor de inima si a colesterolului. În plus, migdalele sunt o sursă bună de vitamina E, si antioxidanti puternici. Nivelurile ridicate de antioxidanti inhiba cresterea radicalilor liberi, care sunt responsabili pentru cancer. Minimul de calorii și grăsimi saturate face această băutură foarte sănătoasa și buna pentru acei oameni care încearcă să piardă în greutate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *