Buze cu efect de umbra

Efectul de umbra a acaparat lumea modei. Exista unghii cu umbre, par cu umbre si bineinteles buze. Acest look indraznet e un mod sigur de a intoarce toate capetele dupa tine la un eveniment sau petrecere. Poate arata festiv dar si subtil pentru un eveniment mai casual. Cheia este aplicarea rujului cu maiestrie.
Culori si aplicare
Pentru a crea buze cu umbre va trebui sa alegi doua culori din aceeasi familie sau doua nuante din aceeasi culoare pentru un efect subtil ori doua culori contrastante daca vrei un look fashion, perfect pentru o sedinta foto. Asigura-te ca ambele culori se potrivesc cu nuanta pielii tale si arata bine impreuna.

Buze cu efect de umbra

Incepe sa aplici un strat de fond de ten pentru a prelungi durata rujului. Aplicarea unui contur va ajuta culoarea sa aramana intacta. Acesta poate fi nud sau de aceeasi culoare cu rujul. Prima data poti sa aplici nuanta mai deschisa de ruj apoi cea inchisa, lasand mijlocul buzelor in nuanta deschisa.

Buze cu efect de umbra
Imprastie dungile ramase intre cele doua culori pentru uniformizare si iata buzele cu efect de umba sunt gata. Poti de asemenea sa aplici culoarea inchisa si apoi sa adaugi in mijloc pe cea deschisa. Pentru a crea un look multicolor ai nevoie de trei sau mai multe culori sau nuante.
Aplica culoare inchisa pe buza superioara. Alege o nuanta medie si aplic-o pe partea interioara a buzei inferioare si finalizeaza cu cea mai deschisa culoare aplicata pe partea exterioara a buzei inferioare. Alege cu grija culorile, amesteca si potriveste pentru a obtine efectul dorit.

Buze cu efect de umbra

Finis
Buzele cu umbre pot fi purtate in diverse finisuri de la glossy la mat. Daca cele mate oto fac buzele subtiri adauga gloss sau foloseste un rj cremos. Chiar si rujul perlat poate fi folosit pentru a crea un efect de umbra. Conteaza cum si unde il porti.
Pentru a completa lookul adagua un strat de mascara sau putin fard nud, daca buzele tale sunt prea indraznete doar ca sa accentuezi putin ochii.

Buze cu efect de umbra

 

 

 

 

Buze cu efect de umbra

 

 

 

 

 

Buze cu efect de umbra

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *