Buze de invidiat

Buzele pline si frumoase sunt cu siguranta de invidiat. Intotdeauna au fost un simbol al sex-appealului. Dar nu te intrista daca natura nu te-a inzestrat suficient. In acest articol vei invata cum sa iti faci buzele mai sarutabile si seducatoare.
1. Nu uita de exfoliere
Cele mai sarutabile buze sunt moi, nu uscate sau crapate. Daa buzele tale sunt uscate, trebuie sa le exfoliezi zilnic. Iti oferim retete excelente simple, cu care sa-ti exfoliezi buzele usor. Nu numai ca vei avea buze moi, dar vor lasa o dulceata in urma.
Ia putin zahar. Amesteca cateva picaturi de apa cu zaharul pana devine vascos. Freaca aceasta pasta in miscari circulare pe buze.
Ia o periuta de dinti curata si uscata. Aplica putina vaselina pe buze. Usor, perie buzele cu periuta de dinti 10-20 de secunde. Dupa exfoliere, iti vei simti buzele moi si fine.

Buze de invidiat

2.Aplica balsam de buze
Incearca sa-ti hranesti buzele cat de des poti. Incearca sa nu folosetsi rujuri mate, pentru ca tind sa aiba mai mult pigment si mai putina hidratare.
3. Ai grija la soare
Cand aplici protectie solara pe fata, nu uita sa faci acelasi lucru cu buzele tale. Poti sa le protejezi cu SPF15 sau chiar mai mult, cu balsam de buze sau crema.
Buze de invidiat

4. Obiceiuri bune

Multe din problemele buzelor sunt cauzate de proastele obiceiuri cum e fumatul. Acesta iti distruge sanatatea si frumusetea pielii. De asemenea, stimuleaza formarea ridurilor din jurul gurii. De aceea, daca vrei sa ai buze sexy, pline, si sanatoase, ai face bine sa renunti la fumat.
Si ultimul truc, care e absolut indispensabul daca vrei sa ai buze sarutabile si seducatoate, este sa zambesti fermecator!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *