Sfaturi pentru cumparaturi fericite

 1. Fa-ti un plan. Verifica-ti dulapul si fa o nota mentala  la ce ai putea folosi. ( ex. o bluza neagra care sa mearga cu jeansii tai preferati)
 2. Stabileste un buget. Stiid de dinainte cat poti sa iti permiti sa platesti pe o rochie, te va ajuta sa iti stabilesti dinainte  si sa sti ce iti permiti si ce nu,
 3. Incepe devreme. Pentru ocazii speciale, permite-ti sa iti cumperi rochia cu doua saptamani inainte. Vei avea nevoie de timp in plus pentru accesorii si pantofi.
 4. Imbraca-te pentru cumparaturi. Daca iti cauti o rochie de ocazie incearca sa porti un sutien potrivit fara bretele, care sa s epotriveasca cu stilul. Altfel, poarta haine care sunt usor de scos si de imbracat. De asemenea, machiajul si parul te vor face sa te  privesti altfel in  oglinda cabinei de proba.Sfaturi pentru cumparaturi fericite
 5. Mergi singura la cumparaturi. Daca chiar ai nevoie de o adoua opinie, pune lucrurile deoparte si apoi adu cu tine a doua persoana.
 6. Nu te uita la reduceri si promotii. Magazinele pun lucrurile la promotie in fata. Sunt sanse sa iti strici bugetul dinainte sa cumperi ce ai nevoie
 7. Accepta ajutorul vanzatorului. Vei fi surprinsa cat timp vei salva daca ti se va indica o directie spre care ste iondrapti la cumparaturi.
 8. Incearca hainele. Plimba-te, aseaza-te, stai cu gainele pe tine. Sunt destul de comode? Fermoarele, nasturii functioneaza corespunzator? T
 9. Foloseste oglinda cu trei fete. Uita-te la aspectul tau din 3 parti. Uita-te la liniile de dinafara, la marime, sau la potrivire.
 10. Verifica felul in care se spala. Daca te ingrijoreazsa acest lucru atunci uita-te la etichete. Astfel, vei vedea de cata ingrijire are nevoie fiecare haina.
 11. Verfica politica de returnare. Multe magazine nu dau banii inapoi, dar unele le schimba, ceea ce inseamna ca daca e o problema le poti aduce inapoi.
Sfaturi
 1. evita sa cumperi haine pe care nu le poti returna, pe cardul de credit Avoid buying items you can’t return for at least a store credit.
 2. nu cumpara ceva care nu ti s epotriveste perfect. Exceptia fiind pantalonii, care pot fi scurtati.
 3. nu trebuie neaparat sa iti cumperi foarte multe haine, ia cateva piese, pentru a se potrivi cu garderoba ta existenta

Ce ai nevoie

 • lista de cumparaturi
 • bani: cecuri, cash, carduride credit
 • o poseta de umar pentru a avea mainilelibere pentru shopping
 • haine confortabile si pantofi comozi pentru ca vei avea de alergat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *