Sfaturi pentru albirea unghiilor

Dacă purtați lac de unghii în fiecare zi, este posibil ca unghiile să fie colorate galben în mod regulat. Dacă preferați să nu acoperiti în continuu cu oja culoarea galbena a unghiilor , există numeroase tratamente ieftine la domiciliu pe care le puteți face pentru a obține unghii albe. Alegeți o metoda de albire a unghiilor pe care o puteti face în mod regulat, și nu uitați să păstrați o sursă amplă ingrediente de albire a unghiilor la îndemână pentru a vă asigura că aveți întotdeauna ceea ce e nevoie pentru a păstra unghiile albe și sănătoase.

Pasul 1
Foloseste suc de lamaie pentru a îndepărta impuritățile adânc înrădăcinate și modificările de culoare la unghii, recomandă Loreal Paris SUA. Masati usor unghiile cu piele de bivol pentru a îndepărta decolorarea suprafeței. Strângeți aproximativ 4 lingurite  de suc proaspat de lamaie intr-un recipient mic. Inmuiati unghiile in suc de lamaie pentru aproximativ cinci minute și se clătește in apa calduta. Alternativ, frecați felii proaspete de lamaie direct pe unghii, și sub fiecare unghie. Se lasa sa stea timp de cinci minute, apoi clatiti cu apa calduta. De asemenea, puteți folosi ulei esential de lamaie pentru a albi unghiile. Se toarnă aproximativ 100 ml de ulei esential de lamaie intr-un bol. Scufundati unghiile în castron si se lasa sa stea timp de aproximativ 10 minute. Clătiți cu apă călduță. Repetați tratamentul de albire a unghiilor cu suc de lamaie de doua-trei ori pe săptămână.

 

Sfaturi pentru albirea unghiilor

 

Pasul 2
Folosiți o soluție simplă de albire a unghiilor, spune expertul in unghii Fran Manos în publicatia Marie Claire. Se amestecă 2 1/2 linguri  de bicarbonat de sodiu cu 1 lingura  de peroxid de hidrogen până când se formează o pastă. Utilizați un tampon de bumbac sau tampon de vată pentru a aplica amestecul sub vârful fiecarei unghii. Lasă timp de trei minute si clateste cu apa calda. Se repetă la fiecare șase până la opt săptămâni.
Pasul 3
Se dizolvă unul sau două comprimate de solutie de curatare a protezei la 1 cana de apa, sugereaza de asemenea Manos. Inmuiati unghiile in solutie timp de 15 minute si clatiti cu apa calduta. Se repetă de trei ori pe săptămână.

 

Sfaturi pentru albirea unghiilor

 
Pasul 4
Foloseste pasta de dinti pentru a obține unghii albe. Aplicati o cantitate mica de pasta de dinti pe toata suprafata unghiilor. Utilizați o perie de unghii moale pentru a freca fiecare unghie. Se lasa sa stea timp de aproximativ cinci minute și se spală cu apă călduță. Repetați de doua-trei ori pe săptămână.
Pasul 5
Foloseste un creion de unghii alb, disponibil la magazine farmacii sub fiecare unghie, sugerează Loreal Paris din Statele Unite ale Americii. Această metodă durează doar până când culoarea dispare, astfel încât se repeta după cum este necesar.
Pasul 6
Folosiți o bază transparenta de oja pentru a adăuga un strat de protecție între unghii și oja. Coloranții din oja pot face ca unghiile să rămână galbene după ce oja este eliminata.

 

Sfaturi pentru albirea unghiilor
Pasul 7
Stai fără lac de unghii pentru o saptamana sau mai mult, dacă nici una dintre acasă căi de atac de albire a unghiilor nu funcționează după câteva săptămâni de utilizare. Unghiile nu pot beneficia de oxigenul de care au nevoie pentru a menține culoarea lor naturală, și pot rămâne ulterior galbene ca urmare a deficitului de oxigen.

Ce aveți nevoie
Lămâi
Ulei esential de lamaie
Bicarbonat de sodiu
Peroxid de hidrogen
Tampoane de bumbac sau bile de bumbac
Comprimate de curățare proteza
Pastă de dinți
Perie de unghii
Creion alb de unghii
Baza transparenta pentru unghii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *