Semne de flirt

Flirtul este un proces natural. Poate crezi ca nu sti nimic despre flirt dar cand intalnesti pe cineva care iti place, instinctiv incepi sa te porti diferit. Ai fost atrasa de cineva pe care l-ai intalnit recent? Nu crezi ca ai inceput sa te simti altfel brusc?Poate, te-ai simtit mai constienta de corpul tau sau te-ai trezit zambind mai mult.
Acestea sunt evidente semne de flirt, pe care le manifestam chiar si cand incercam sa fim discrete sau subtile cu privire la asta.

Deci, data viitoare cand ai o conversatie cu cineva atractiv, fii atenta la semnele sale de flirt. Oricat de discrete ar fi, daca ii place sa vorbeasca cu tine, exista sanse ca fara sa isi dea seama sa flirteze cu tine involuntar. Pe de alta parte, chiar daca vrei ca cineva sa afle ca esti interesata de el, tot ce trebuie sa faci este sa folosesti flirtul cand ai o conversatie.
Daca persoanei cu care vorbesti i s-au aprins calcaiele dupa tine, doar foloseste aceste trucuri si priveste cum conversatia evolueaza de la una inocenta si plictisitoare intr-una obraznica intr-o clipita.Semne de flirt

Atingerile. A atinge persoana in mijlocul conversatiei e un semn clart de flirt in special daca atingerile nu sunt necesare. Daca prietenul tau dragut gaseste scuze sa te atinga, e un semn sigur de flirt.
Intrarea in zona personala. Prietenul tau se apropie mai mult de tine? Daca se apropie si incearca sa iti sopteasca ceva, ce nu e neaparat necesar, e evident ca te place.
Vrea sa-ti arate partile lui bune. In lumea animaleloor, in sezonul de imperechere, intotdeauna se incearca iesirea in evidenta a fortei. In lumea oamenilor, potentialii iubiti incearca sa isi arate partile bune. Fetele isi scot in evidenta pieptul iar baietii isi arata masculinitatea.

Ii sclipesc ochii. Unul din cele mai mari semne de flirt pe care le poti observa intr-o conversatie este sclipirea din ochi. Cand cineva e atras de tine, ochii ii vor fi larg deschisi si expresivi in timpul intregii conversatii.

Zambete si chicoteli. Il gasesti zambind si chicotind in timp ce vorbiti pentru cel mai prostesc motiv? Daca partenerul tau nu se poate abtine sa faca asta, cu siguranta miroase a flirt.
Evita sa fie distras, Daca tipul cu care vorbesti primeste un telefon si evita sa vorbeasca sau termina repede conversatia , inseamna ca incearca sa iti atraga atentia si nu vrea sa fie distras de nimic in timp ce este cu tine.
Te priveste mereu. Persoana se uita la tine si te masoara din cap pana in picioare mai ales cand nu te uiti? Evident, e atras de tine.
Roseste. Exact ca si zambitul si rasul, rositul e ceva ce vine involuntar intr-un flirt. Prietenul tau roseste cand ii faci complimente? Daca da, inseamna ca i-ai facut i impresie foaarte buna.
Iti arata ca e singur. Daca cineva incearca sa flirteze cu tine, te va lasa sa sti ca nu se mai intalneste cu nimeni altcineva. Va dori sa sti clar ca e singur.

Semne de flirt

Vrea sa iti cunoasca planurile. Tipul incearca constant sa iti stie planurile de weekend si te intreaba de filmele talepreferate? Daca vrea sa iti stie hobbyurile si obiceiurile de weekend, e cu siguranta un semn de flirt.
Te complimenteaza exagerat. Daca cineva flirteaza cu tine, te va complimenta constant si cu siguranta va exagera putin.
Devine iritat daca sunteti intrerupti. Prietenul tau se supara daca sunteti intrerupti de cineva care incearca sa intervina in conversatia voastra? Cand cineva flirteaza cu tine, nu ii va conveni ca alta persoana sa iti capteze atentia.
Se comporta dominant. Daca un tip incearca sa flirteze, involuntar va incerca sa fie protectiv. Daca simti ca acesta devine afectuos cu tine sau protector cand se afla in preajma ta, e un semn ca flirteaza.
E complet concentrat asupra ta, Cand vorbesti cu opersoana care pare sa te placa, isi concentreaza intreaga atentie asupra ta chiar daca mai sunt si alte persoane? Se scuza sa te atinga pe fata sau pe umar sau te tachineaza? Daca vezi ca e foarte atent la tinesi la nimic altceva, cu siguranta love is in the air.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *