Calatorii de primavara pentru toata lumea

Nu sti unde vrei să mergi in vacanța de primăvară? Sau încerci sa planifici vacanța de primăvară in haosul din Mexic, sau poate vrei să iei copiii undeva unde sa invete ceva și nu se plânga tot timpul. Ei bine, aici sunt ponturile noastre de vacanța de primăvară pentru familii, persoane singure și pentru aceia dintre voi care cauta un pic de distractie!

Destinații de călătorie pentru familie
San Diego  este un loc minunat pentru a petrece vacanța de primăvară cu familia. Există o mulțime de lucruri de făcut pentru toate vârstele, inclusiv San Diego Zoo, Sea World și vizitarea insulei Coronado. Sau, dacă tu și familia ta sunteti în căutarea unei aventuri, există surf sau caiac pe Oceanul Pacific, plus ca restaurantele sunt excelente.

Ce loc mai bun pentru a merge cu copiii pentru vacanța de primăvară  decât Washington, la unele dintre monumentele istorice și muzee. Aceasta este, de asemenea, o destinatie de familie, deoarece există o mulțime de excursii gratuite – deci, dacă doriți să  planificati o excursie la prețuri accesibile, acest loc e perfect. Copiii vor primi o lecție de istorie incredibila.

 San Diego

Calatorii de primavara pentru toata lumea

Destinații de călătorie pentru prieteni
New York City este un loc minunat pentru a evada cu prietenii tăi. Fie că aveți de gând sa stati o săptămână sau un weekend, tu și prietenii tăi nu veti fi lipsiti de obiective turistice, cumpărături sau lucruri de făcut în orașul care nu doarme niciodată.

Dacă tu și prietenii tăi sunteti în căutarea unei evadari liniștite și itinerarul ideal constă numai in zile de spa și de relaxare, atunci Sedona este pentru voi! Situata la 110 km nord de Phoenix în Red Rock Country, Sedona te inconjoara, cu privelisti superbe si o multime de spa-uri. Aici veți uita de locul de muncă și alte responsabilități. Există, de asemenea, o multime de trasee pentru biciclete și drumeții, dacă vă decideți să ieșiti și sa va bucurati de peisajul minunat. Deci, asigurați-vă că   împachetati tot ce va trebuie și nu uitati de pantofii de drumetii!

Sedona

Calatorii de primavara pentru toata lumea

San Francisco este un loc minunat dacă tu și prietenii tăi doriti o vacanta mai interesanta. Exista o multime de magazine, atracții și opțiuni de luat masa, care sunt perfecte pentru toată lumea. Nu ratați obiectivele turistice ca Podul Golden Gate, Fisherman Wharf și Alcatraz. Pe langa toate obiectivele turistice  China Town este cea mai mare din afara Asiei și este un loc minunat pentru a petrece o zi.

Destinații de călătorie pentru studenți
Ce ziceti de Jamaica? Acesta este un popular loc de destinație de primăvară, dar va fi cu siguranta mai putin aglomerat decat Mexic. Deci, dacă vrei să te bucuri de plajele mari, Montego Bay ar trebui să fie pe lista ta. Exista o multime de sporturi de apă pe care sa le încerci, precum și snorkeling.

Montego Bay

Calatorii de primavara pentru toata lumea

Pentru aceia dintre voi care cauta ninsoare în loc de nisip, Breckenridge este o alegere excelentă pentru  cei care cauta zapada, precum și o viață de noapte animata. Vacanta de primăvară în Breckenridge nu este niciodată plictisitoare, și nu veți avea nici o problemă în a găsi ceva sa faceti după zbenguiala din timpul zilei!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *