Kim vrea sa demonstreze ca nu e pitipoanca!

Nu radeti. Starul Kim Kardashian pare  sa incerce din rasputeri sa-l impresioneze pe noul ei iubit, Kanye West, citind din filosoful din secolul 19, Friedrich Nietzsche, si punandu-se la curent cu stirile.

O sursa a relevat ca Kim este atat de disperata sa-i demonstreze lui Kanye ca nu e o pitipoanaca oarecare, asa ca a inceput sa citeasca Nietzche, Kanye spunand ca filosoful e o sursa de inspiratie imensa pentru el. Kim se asigura ca citeste ziarele si stirile in fiecare zi si isi downloadeaza pe telefon stirile CNN, ca sa fie la curent cu orice noutate care apare.

Nu aveam nici cea mai mica idee ca lui Kanye ii place filosofia, nu-i asa? Insa asta nu e tot! Kim citeste din greu despre pictori, pentru ca sa aiba subiecte de conversatie cu iubitul sau. Se pare ca si-a luat un dealer de arta care ii va achizitiona o opera a artistului graffiti  Jean-Michel Basquia.

Ne place la nebunie idea ca Kim pretinde ca cunoaste astfel de lucruri legate de arta.  E brilianta. Cateodata nu e suficient sa realizezi pictoriale sexy, unii barbati(sunt cativa) isi doresc si putina conversatie.

 

Kim Kardashian si Kanye West

Kim vrea sa demonstreze ca nu e pitipoanca!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *