Care e culoarea ta preferata si ce spune ea despre tine

Fie că  este vorba de un vibrant portocaliu  sau un albastru liniștit, preferințele noastre in materie de culori sunt  cheia pentru înțelegerea personalitatii. Afla ce au de spus expertii in culoare despre culoarea ta preferata. Ce dezvăluie despre cine ești cu adevărat?

Alb: simbolizeaza  puritatea, inocenta si naivitatea, albul are conotații puternice de tinerete și puritate. Dacă sunteți o persoană mai în vârstă, preferința pentru alb ar putea indica o dorinta pentru perfectiune si idealuri imposibile, poate o încercare de a recuceri tineretea  pierduta si prospetimea. Se poate simboliza, de asemenea, o dorinta de simplitate sau viata simpla.

Care e culoarea ta preferata si ce spune ea despre tine

Roșu: culoarea   puterii, sănătatii, si vitalitatii, rosul este de multe ori culoarea aleasa de cineva care  iubeste activitatea, agresiva, viguroasa si impulsiva sau cineva care ar dori să fie astfel! Ai o natură ambițioasă, dar  poate fi bruscă uneori, determinată de dorinta de a obține tot ce pot de la viață, rapizi in a judeca oamenii. Oamenii care prefera rosul sunt de obicei optimisti si nu pot suporta monotonia,   sunt destul de agitati și nu prea introspectivi, astfel încât  pot fi constienti de propriile neajunsuri. Ei consideră că este greu să fie obiectivi și pot da vina pe alții pentru orice ghinioane. Persoanele liniștite, cu o preferință pentru culoare roșie pot simti nevoia de căldură, rezistență și sa acopere sentimentele lor adevărate sub un exterior sobru. Roșul este, de obicei ales de către persoanele cu firi deschise și fără complicații, cu  pofta de viata.

Maro: Experiența dura va maturizat, probabil. Persoana care prefera maro este cineva simpatic și generos. Aceasta este adesea o culoare preferata de cineva care a fost afectat in viata, dar a invins. Aceasta indică o personalitate bine-disciplinata care a avut experiențe dificile și   a  fost marcat, dar care a crescut și evoluat.

Roz: Aceasta culoare întruchipează calitățile blânde, simbolizând dragostea și afecțiunea fără pasiune. Femeile care prefera rozul tind să fie materne. Rozul inseamna dorința de protecție, si o viata protejata. Oamenii roz au nevoie de afectiune si le place sa se simta iubiti si siguri, probabil dorind să apară delicati și fragili. Acestia tind sa fie  fermecători și blânzi.

Portocaliu: Aceasta culoare   de lux și plăcere e preferata de o persoana flamboaianta și  iubitoare  de distractie,  careia îi place din  plin viața socială. Oamenii portocalii pot să fie înclinati sa dramatizeze un pic, dar sunt, în general, blajini și populari. Ei pot fi un pic nestatornici și șovăielnici, dar per ansamblu ei încearcă din plin. Portocaliul este culoarea tineretii, puterii, curajului, curiozitatii și distractiei.

Care e culoarea ta preferata si ce spune ea despre tine

Galben: culoarea fericirii, înțelepciunii și imaginației, galbenul este ales de către cineva aventuros, care caută noutatea și auto-împlinirea. Galbenul, de obicei, merge cu o personalitate senina și perspicace, cu un cap de afaceri bun și un puternic simț al umorului. Aceasta este culoarea intelectualitatii si a lucrurilor care se fac cu mintea. Oamenii galbeni sunt de obicei gânditori clari și precisi, care au o părere bună despre propriile capacitati mentale  si care au idealuri înalte. Acestia pot uneori  să evite responsabilitatea, preferand libertatea de gândire și de acțiune.

Verde: Culoare de armonie si echilibru, verdele simbolizează speranța, reînnoirea și pacea, și este de obicei preferat de oamenii  blânzi și sinceri. Verzii sunt, în general, oameni onesti, destul de sociabili preferând pacea cu orice preț. Oamenii verzi pot fi prea modesti si rabdatori, astfel încât acestia pot fi exploatati de către alții. Ei sunt de obicei firi rafinate, civilizate și cu  reputație buna.

Albastru: Bland,  liniștitor, plin de compasiune și atent, albastrul este culoarea libertatii  și de introspecției, conservatorismului și datoriei.  Perseverent, conștiincios, sensibil și auto-controlat, cel care prefera albastrul il place sa fie admirat pentru caracterul  constant și înțelepciune. Ei sunt credincioși, dar sunt adesea ingrijorati de convingeri inflexibile oarecum și prea precauti, și suspecti de comportament flamboaiant.

Care e culoarea ta preferata si ce spune ea despre tine

Lavanda: Aceasta  culoare este adesea aleasa de către o persoană care trăiește “pe un plan mai înalt,” care niciodată nu observă nimic sordid și care este mereu impecabil si frumos îmbrăcata. Oamenii lavandă pot  fi intr-o căutare continuă pentru cultură și lucrurile rafinate ale vieții, cauze nobile, dar fără necesitatea de a obține ceva cu mâinile murdare. O persoană lavanda este, de obicei creativa, fermecătoare, plina de duh și civilizata.

Violet: Violetii sunt foarte individualisti, pretențiosi, spirituali și sensibili, cu o dorință puternică de a fi unici și diferiti. Temperamentali, expansivi și artistici, persoanele violet pot deveni distante și sarcastice atunci când sunt înțelese greșit. Dacă ați ales violet, aveti tendința de a fi neconventionali, toleranti și demni, probabil pentru a atinge poziții de autoritate.

Gri: Culoare de precauție și compromis griul simbolizeaza  calm și pace și, adesea, oamenii gri muncesc din greu, fără recompensă. Cei mai în vârstă   iau viața ca o corabie,   cu suișuri multe și coborâșuri puține. Tinerii care prefera gri  isi pot  suprima  personalitatea. Au adesea capacitatea de a face afaceri bune si tind sa munceasca prea mult.

Negru: demnă și impresionantă, fără a fi ostentativa, oamenii care iubesc negrul  dau aspectul de mister, dar preferința lor poate indica, de asemenea, o suprimare a dorințelor și scopurilor lumești, sugerând adâncimi ascunse și dorințele interioare.

Comentarii:

  • 26/01/2020 at 3:41 pm
    Permalink

    Culoarea mea preferată este turcuaz desi este o culoare destul de întâlnită si de cunoscuta, in acest articol nu exista culoarea turcuaz, aş prefera sa se adauge şi turcuaz pentru ca multora le place culoarea turcuaz si vreau sa stiu ce semnifica aceasta culoare.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *