Casnicie fericita dar viata sexuala proasta? Ia atitudine!

Felicitări, ești binecuvântata sa te afli printre cele care au o căsnicie fericită. Tu și soțul tău sunt cei mai buni prieteni și părinți minunați împreună. Iti place sa petreci timpul cu el si faceti atât de multe lucruri impreuna – cu excepția sexului, care este politicos si… neinteresant. Hei știm cu toții că intr-o căsătorie este vorba despre mult mai mult decât sex, dar daca într-adevăr lucrurile stau asa, trebuie rezolvate cumva.
Cu toate acestea, este la fel de neconceput alternativa – de a va desparti din cauza sexului. Soluția la această problemă majoră este simpla: Reparati sexul. Dar se poate îmbunătăți si sa aveti parte de sex teribil? Răspunsul este un răsunător “Da” și iată cum.

Fiti cinstiti
Dacă viața ta sexuală a fost întotdeauna atât de proasta sunt sanse sa nu fi fost cu adevărat sincera cu partenerul tau despre gradul de nemulțumire. Cine vrea să ii spuna partenerului direct si sa-i raneasca stima de sine, spunându-i că e un amant prost? Dar trebuie să fii foarte directa, deoarece alternativele ar fi mult mai dureroase pentru el decât cunoașterea adevărului.

 

Casnicie fericita dar viata sexuala proasta? Ia atitudine!

Abordeaza subiectul prin a spune ceva, cum ar fi, “Ascultă, amândoi știm ca sexul nu este punctul culminant al relației noastre, dar nu cred că-ți dai seama cât de mult stres și frustrare imi provoacă.  Și trebuie să ne punem mintile la contributie împreună să ne dam seama cum să-l reparam. ” Fără îndoială, acest lucru ii va rani sentimentele , dar oferă reasigurarea că problema este remediabilă, și că veti face acest lucru ca o echipa in “afara dormitorului. Asigurați-vă că vă faceți timp pentru a exprima aceste sentimente de apropiere sporită și admirație pentru el.
Fii specifica despre ceea ce se stinge
Dacă n-ai orgasm in timpul actului sexual, spune-i. Dacă te-ai prefacut, e la fel de jenant pentru voi, da fii sincera cu privire la asta. Dacă felul în care sărută nu iti place trebuie să i-o spui, dar delicat. Chiar dacă motivele sunt complet anatomice și mărimea penisului nu te stimulează , da, tot trebuie să-i spui adevărul despre asta. Acesta este momentul adevarului. Cum se poate îmbunătăți altfel, decât dacă veți comunica despre detalii?

Fii specifica despre ceea ce te excită
Critica este  constructiva dacă oferă alternative viabile. Asta înseamnă că niciodată nu-i spui ca  e un amant prost. Trebuie sa verbalizezi (si arata-i), exact cum vrei sa te sărute, sa te atinga, dezmierde. Și nu oferi aceste instrucțiuni, ca si cum ar fi profesorul tau capricios din clasa a sasea de la matematica. Fa-o cu erotism, astfel încât exprimarea dorințelor tale explicite devine parte integrantă in a face dragoste.

 

Casnicie fericita dar viata sexuala proasta? Ia atitudine!
Ofera-i sprijin
Este foarte important să-ti exprimi placerea atunci cand partenerul tau se afla aproape de țintă. Nu contează cât a “evoluat”, e tot barbat. Probabil are o anumita nesiguranta iar consolidarea pozitiva îl va împiedica să se simta demoralizat. Aceasta nu trebuie să fie doar plăcere fizică, ci mai degrabă satisfacția emoțională pentru ca atingeti un nivel de intimitate, ca si cuplu.

În afara dormitorului, asigurați-vă că vă faceți timp pentru a exprima aceste sentimente de apropiere sporită și admirație pentru el.Amintește-i cat de puternica este relatia voastra, cat de important  este pentru tine și cât de uimitor este el într-un milion de feluri.

Fiti deschisi la ajutor profesionist
Dacă dupa 60 de zile nu va îmbunătăți viața sexuală și nu puteti face mai mult,  luati în considerare ajutor profesionist. Găsiți un terapeut cu pregătire de specialitate și experiență în consiliere sexuala.  Dacă cel mai mare impediment cu care vă confruntați este disfunctia erectila sau ejacularea prematura, găsiti un urolog cu acreditări excelente. Cei mai multi barbati funcționeaza cel mai bine sexual atunci când nivelul lor de testosteron este ridicat de ceea ce este considerat normal, deci asigura-te ca soțul tău este testat în mod regulat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *