Cele mai populare destinatii de vacanta din Europa

Vacantele in Europa au fost intotdeauna populare, indiferent ce cautati. De la vacante de golf la excursii de schi, vacante in familie pana la iesiri romantice, exista ceva in Europa pentru fiecare. Iata cateva din cele mai bune destinatii de vacanta din Europa.

Italia ofera o alegere variata de destinatii, dar nu intrece coasta Almafi pentru spectaculozitate. Satele pitoresti cu strazile din piatra cubica se intind de-a lungul coastei iar aerul este plin de aroma ierburilor salbatice si a lamaiei. Cunoscatorii de mancaruri si vin se vor simti intr-un veritabil paradis de gusturi si texturi, cu multe specialitati locale.

Moneglia

Cele mai populare destinatii de vacanta din Europa

Portugalia este casa Algarvei, o zona cu resorturi pentru toate varstele, si una dintre cele mai populare destinatii de vacanta din Europa. Zona este populata cu familii, cu multe parcuri de apa, parcuri tematice si gradini zoologice pentru a tine ocupati copiii de toate varstele.

Madeira

Cele mai populare destinatii de vacanta din Europa

Franta este un loc pentru toti dar coasta Mediteranei este casa Rivierei franceze, Côte d`Azur. Coasta se intinde pe aproximativ 550 de km, cu plaje nisipoase si un aer de bunastare si bogatie. Aceasta este o zona de yachting, cu vizite din intreaga lume in fiecare an.

Riviera franceza

Cele mai populare destinatii de vacanta din Europa

Iubitorii de schi vor gasi resorturi din toata Europa dar Suedia ramane una dintre cele mai populare tari pentru schiul alpin. Schiul este disponibil de la incepatori pana la experti care cauta provocari. Resorturile Swiss Alps sunt recunoscute in toata lumea pentru curatenie si ospitalitate.

Resortul Swiss Alps
Cele mai populare destinatii de vacanta din Europa

Familiile in cautarea unor vacante prietenoase pentru copii, vor afla ca Insulele Canare le pot indeplini toate cererile. Desi insulele fac parte geografic din continentul african, insulele sunt spaniole si au mult din cultura acestei tari. Gran Canaria este una dintre cele mai populare insule cu multi vizitatori si mult soare si un climat bland. Unul dintre cele mai populare resorturi este Playa del Ingles, care inseamna Plaja englezului. Este al doilea cel mai popular resort din Europa cu privire la turism. Cu o viata de noapte activa, si plaje frumoase, hotelurile din Playa del Ingles sunt locuri vibrante si amuzante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *