Fii cu ochii pe noile colectii de primavara!

Primavara este un timp pentru noi începuturi, și asta înseamnă punerea la distanță a culorilor plictisitoare și monotone de iarnă și a deschide drumul pentru culori  luminoase de primăvară. Vei face asta pentru garderoba ta, casa ta, si culorile de machiaj. În primăvara acestui an există   colecții uimitoare de machiaj pe care vei dori să le iei în considerare pentru a  un aspect proaspăt și răcoros pentru tot sezonul.

Chanel a debutat cu linia Printemps Precieux in acest an, cu nuante neutre moi pentru buze și ochi și culori pentru unghii, toate in nuante de roz pentru o stralucire trandafirie. Les 4 Ombres Quadra Eye Shadow, numit Raffinement, va fi disponibil în culori mov, roz perlat bej, liliachiu sclipitor, și violet profund. Folosiți una sau toate patru pentru un look dramatic in jurul ochilor. Pentru buze culoarea perfecta, este Rouge Allure Luminous Colour Lip de la Fantasque Soft. Piersica pruna, bej, violet sclipitor, sau cupru maro.

 

Fii cu ochii pe noile colectii de primavara!

 

YSL oferă unele nuante proaspete de primăvară, inclusiv pentru unghii, o nuanta de verde mat moale, care este perfecta pentru primavara. Bronz pirită este, de asemenea, o nuanta superba, deoarece oferă o atingere sclipitoare de bronz stralucitor. De asemenea, oferă o paletă cromatică pură de culori pentru ochi, cu nuante complementare gri si roz. Purtați una sau se amestecă și se potrivesc pentru o nuanta dramatica in această primăvară.

 

Fii cu ochii pe noile colectii de primavara!

 

Arabesque de la Laura Mercier e inspirată de balerina roz, iar culorile sunt moi și   foarte feminine mai mult ca o balerină prima. Ați putea încerca paleta de culori pentru ochi, care oferă nuanțe de albastru praf, maro moale, și roz luminos. Poarta-le impreuna pentru un look indraznet in aceasta primavara, sau încearca unele un moment dat. Rujul de buze adauga o pata culoare intensă, fără a fi insa copleșitoare.Fii cu ochii pe noile colectii de primavara!

Colectia Love de la Lancome este un pic mai profunda decât alte palete de culori în această primăvară, deoarece oferă nuanțe roz și roșu coral. Culorile Love sunt profunde, si oferă mai mult decât o pata de culoare, fiind amestecate cu elemente metalice pentru a face ochii și iasa in evidenta.

Sonia Kashuk oferă, de asemenea, ceva un pic mai indraznet pentru primavara, inclusiv trei nuante oceanice, care amintesc de mare. Cu elemente de spuma mării și turcoaz, nuanțele sunt alegerea potrivita pentru acelea dintre voi care vor sa incerce ceva un pic indraznet pentru unghiile. Fiti cu ochii pe toate aceste colecții de înfrumusețare in această primăvară.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *