Ce face o femeie fericita?

Ai nevoie de o schimbare de dispozitie? Nu astepta sa fi invitata la Paris sau sa castigi la loterie pentru a te simti mai bine. Noi cercetari au relevat faptul ca micile obiceiuri de zi cu zi isi pun amprenta asupra cultivarii unei atitudini pozitive. Asa ca citeste mai jos ce face o femeie fericita zilnic si incearca sa iti implementezi si tu aceste mici ritualuri ce cu siguranta iti vor face viata mai usoara si mai frumoasa.
Ce face o femeie fericita?

Ora 9 dimineata: Isi incepe ziua cea verde

Incepe si tu o zi verde. Persoanele care beau 4 sau mai multe cesti de ceai verde sunt cu 44% mai putin predispuse de a fi depresive decat cele care sorb cate o picatura din cand in cand din aceasta licoare miraculoasa. Aminoacizii sai pot stimula eliberarea serotoninei, o anima neurotransmitatoare, aflata in stransa legatura cu starea de bine a organismului.

Ce face o femeie fericita?

Ora 12:30 : Isi ia pranzul detoxifiant

Fa la fel si umple-ti farfuria cu cereale, fructe si legume proaspete sau carne alba. Limiteaza pe cat se poate consumul de dulciuri si prajeli. Un studiu Australian a demonstrat ca femeile care consuma alimentele mai sus mentionate au un risc de depresie si anxietate mult mai scazut.
Ce face o femeie fericita?

Ora 16: Isi ia doza de putere

Exercitiile fizice produc endorfina care pe langa faptul ca sunt considerate moleculele fericirii au si capacitati de activare a energiei. O scurta plimbare de vreo 20 de minute prin parc, va poate imbunatati starea de spirit si nivelul energetic pana la 12 ore.
Ce face o femeie fericita?

Ora 19: ”Femeia de fier”

Pentru o buna absortie a suplimentelor alimentare ia-le dupa masa si asigura-te ca iti iei doza zilnica de 18 mg de fier daca te afli in pragul menopauzei (mai mult de 16% dintre femeile din aceasta grupa de varsta sufera de anemie feriptiva)
Ce face o femeie fericita?

Ora 22: Noteaza-ti toate lucrurile bune

In fiecare noapte cand mergi la culcare scrie-ti pe o foaie de hartie trei lucruri ce ti-au mers bine in ziua respectiva, chiar daca au o importanta minora. Fi descriptiva si sincera cu tine, notand rolul pe care l-ai jucat in desfasurarea fiecarei activitati. Astfel iti vei imbunatati auto-controlul si iti vei monitoriza toate aspectele pozitive de care dai dovada.

Ce face o femeie fericita?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *