Semne de atractie spre sexul opus

Vrei sa fi existat o baghetă magică, care sa te faca mai atractiv pentru sexul opus, sau cel puțin sa te ajute să înțelegi cine este atras de tine? Ei bine, nu e magie, ci știință. Iată cum bărbații și femeile pot învăța să stăpânească arta de a iubi.

“Limbajul trupului este bine impamantenit în creierul nostru, și, prin urmare, cel mai des utilizat în mișcări inconștiente”, spune Allan Pease, expert în limbajul trupului și autor al The Body Language of Love.

Semnale pe care barbatii trebuie să le știe

Când femeile arunca sau scutura părul: Dacă este vorba de o femeie și ea isi da usor părul pe spate, cu siguranță înseamnă că e atrasa de tine. Dar dacă tu ești cel care o privesti și ea a făcut-o pentru altcineva, vei avea mai mult noroc data viitoare. “Vei fi surprins de cât comună e aceasta miscare”, spune soția lui și co-autor al cărții, Barbara Pease. “Chiar și femeile cu parul scurt, fac asta tot timpul.” Este modul în care o femeie arata că îi place un barbat și vrea să impresioneze.
Când femeile se joaca cu un obiect rotund: suna ca ceva ce ai putea vedea într-un spectacol ieftin cu Benny Hill. În cazul în care o femeie se joaca cu un obiect in forma falica cum ar fi piciorul unui pahar de vin sau un cercel și te priveste repetat ea te gaseste atractiv. “De asemenea, înseamnă că e accesibila”, adauga Barbara.
Când femeile se ating inconstient: Acesta este limbajul corpului, la nivelul cel mai de bază. “Cand vezi o femeie mângâindu-se încet pe, gât sau coapsă inseamna ca e atrasa” ,spune Allan. Dacă un barbat isi joacă cartea corect, atunci el poate ajunge să o atingă în același mod.
Când vedeți o femeie care sta cu un picior ascuns sub ea, cu un genunchi orientat spre exterior spre o persoana, inseamna ca o găsește interesanta. Dacă ea poartă o rochie sau fusta, se poate oferi o bucatica trecătoare de coapsă expusa – preferabil spre persoana care reprezinta interes.
Când o femeie încearca sa atraga atenția unui bărbat, cu coatele sprijinite pe o suprafață, va pune o mână in partea de sus, apoi va pune bărbia în mâini și se va uita direct la cel caruia ii ofera admirație. “Este un gest extrem de feminin, și unul intim”, spune Barbara. “De asemenea, indica faptul ca el are atenția deplină, și este deschisa la lingușire, flirt și avansuri.”

 

 

Semne de atractie spre sexul opus

Semnale pe care femeile trebuie să le știe

Degetele sunt proeminente în multe gesturi ale mainii la barbati, deoarece acestea reprezintă tăria de caracter și ego-ul. “Un tip va tine degetele ieșite în afară, în buzunare frontal  sau  in spate cand se afla in preajma femeilor  de care este atras”, spune Allan.
Când barbatii afișeaza picioarele. Fiecare femeie cunoaște cel puțin un barbat care stă cu picioarele larg deschise spre ea. “Picioarele deschise arata efectiv masculinitatea,”, spune Barbara. “Picioarele sunt plantate ferm pe sol, depărtate,  permițând oricui poate observa sa stie că el nu pleacă nicăieri.
Când degetele unui barbat sunt ascunse în curea sau în partea de sus a buzunarelor pentru a încadra zona genitala, se indică o atitudine agresivă sexual. Allan spune că acest gest arată “sunt gata de actiune”.
Pentru a-i face să arate mai atrăgători, barbatii isi vor aranja inconștient hainele. Ei vor îndrepta cravata, vor alunga un praf imaginar de pe umăr și vor ajusta pantalonii. “Mintea lui spune,” Vreau să arat cel mai bine pentru tine “, și trupul său răspunde în consecință,” adaugă Allan.
Un barbat va pune mâinile în șolduri pentru a ocupa cât mai mult spațiu posibil pentru a deveni mai vizibil. El poate începe chiar sa se miste înainte și înapoi ca și cum ar face dragoste într-o poziție în picioare. Potrivit Barbara, “Când vine vorba de semnale de curte, femeile de multe ori mă întreabă,” Pentru barbati, este întotdeauna vorba despre sex? ” Dezamăgitor pentru multe femei, răspunsul este “da”.

 

Semne de atractie spre sexul opus

Sfaturi pentru bărbați

În cazul în care o femeie trece încet și isi descrucișează picioarele, atunci ea este interesata. Dacă nu, picioarele ei ar rămâne ferme în loc.
În cazul în care o femeie a pus geanta ei aproape de tine, te place. Dar dacă ea tocmai a strâns-o bine, renunța.

Sfaturi pentru femei

Când un tip poartă pantaloni stramti, sau ii atarna capătul la  curea , înseamnă că isi pune masculinitatea pe ecran. Este la fel ca o femeie cu un sutien push-up.

Când un tip reflectă expresii faciale spre o femeie, ea va crede că este grijuliu și atractiv.
Gesturi comune

Tremurul  picioarelor este un semn de plictiseala.
Gleznele blocate arata emoții negative.
Clipește, acoperă gura, isi freaca ochii- toate înseamnă ca persoana minte.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *