Ce sa nu porti la birou

Din păcate, prea multe femei nu se îmbracă adecvat pentru mediul de la birou. În multe cazuri, femeile care nu se îmbracă adecvat pentru birou  fac acest lucru, deoarece nimeni nu le-a atras atentia. Prietenii sau colegii lor nu isi permit sa o faca sau poate ca nu cunosc mare lucru despre moda. Acesta este un ghid rapid pentru ceea ce sa nu purtati la birou.

Deoarece biroul nu este un sex-shop, este important să nu se dezvaluie prea mult pielea. Fie că pielea este mai sus de talie sau mai jos de talie, păstrați-o acoperita. Barbatii nu poarta tricouri care le arata parul de pe piept sau  pantaloni scurti, care le dezvaluie coapsele superioare. Fie că aveți un corp uimitor sau nu, nu este deloc profesionist să-l aratati. Daca vrei să fie luata în serios la locul de muncă și   porti decolteul adanc sau iti pui în evidență picioarele, atunci vei fi râsa pe la spate.

 

Ce sa nu porti la birou

 

Pe aceeași linie, păstrați tocurile de striptease de la domiciliu. În timp ce un toc feminin, profesional este o alegere la încălțăminte adecvată, niste tocuri exagerat de inalte, care necesită o cantitate excesivă de echilibru ar trebui să fie lăsate în dulap în timpul zilei de lucru. Acest tip de încălțăminte este nu numai extrem de inconfortabil, dar este, de asemenea, complet nepotrivita pentru birou. O modalitate buna de a decide dacă sunt sau nu pantofii adecvati este de a măsura înălțimea tocului și platforma. Dacă tocurile sunt de peste trei centimetri, ele sunt, probabil, prea inalte pentru birou. Al doilea test este dacă platforma este atât de groasa incat ai putea ucide pe cineva cu ea.

 

Ce sa nu porti la birou

 

În timp ce ar trebui să eviti sa porti ceva care expune prea mult pielea, ar trebui să eviti, de asemenea, sa te imbraci cu haine prea mulate. Nu contează ca arati bine, atunci când porti haine care sunt prea stramte, nu sunt potrivite pentru locul de muncă. Îmbrăcămintea care este adaptata în mod corespunzător este adecvata, dar ceva care prea strans  nu arata bine la birou, din păcate. Îmbrăcămintea strâmtă nu vă va ajuta la promovare.

Nu numai hainele tale sunt importante pentru stilul de la locul de muncă, dar si de ingrijire trebuie sa tii cont. Este important să nu exagerezi cu machiajul, inclusiv cu manichiura. Există mai multe modele la modă de lac de unghii, și în timp ce ele pot fi distractive si funky, incearca sa păstrezi unghiile matur și profesional. Dacă trebuie să faci o manichiură, ține unghiile scurte și funcționale. Dacă știi ca nu ai timp pentru a merge la manichiura regulat, este mai bine iti pastrezi unghiile fara oja, dar curate.

Ar trebui să eviti, de asemenea, purtarea de bijuterii, care sunt prea mari și neprofesionale. Purtarea de cercei mari sau coliere prea îndrăznețe și brățări infernale pot distrage atentia si pot fi inconfortabile.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *