Ce trebuie sa stii inainte sa-ti cumperi o masina

Cumpararea unei masini poate fi extrem de dificila atunci când nu aveți nici o idee ce să cautati, Dimensiunea motorului, diferitele modele disponibile, preturile, pot fi cu adevărat confuze pentru o femeie. Cu toate acestea, nu trebuie să fie la fel de greu cum credeti. Aici veți găsi informațiile de care aveți nevoie pentru a cumpara cea mai buna masina pentru a se potrivi nevoilor dumneavoastră.

Opțiunile

Veți vedea atunci când începeti căutarea unei mașini, ca există un număr de diferite tipuri disponibile. Cele mai populare tind să fie:

Sedan

Cabrio

Hybrid
Wagon
Acestea sunt cele mai populare tipuri de masini disponibile. Sedan tinde să fie cel mai popular. Are o capacitate de obicei de 4-5 persoane și șase sau opt cilindri. Puteți găsi Sedan, care costa intre 10.000 dolari la 300.000 dolari. Există modele de lux disponibile, astfel încât indiferent de bugetul dvs. veti gasi o masina Sedan să vi se potrivească. Ele vin într-o varietate de diferite mărimi și modele mai compacte.

Cabrio este cel mai potrivit pentru cei care trăiesc într-o destinație care are vremea în principal caldă. Masinile au de obicei o capota moale, care se pliază în jos ori de câte doriți. In anotimpul cald, acest lucru va poate ajuta cu adevarat sa va racoriti. Ele vor avea o capacitate de 2-4 persoane și vor costa ceva mai mult decat un sedan. Din nou, prețul pentru aceste masini va varia de la sute la mii de dolari.

Dacă sunteți ecologica atunci Hybrid ar putea fi masina potrivita. Acestea dispun de un motor electric și un motor cu gaz. Diferențele dintre cele două sunt modul în care acestea sunt exploatate. Hibrizii utilizează puterea motorului. Motorul tinde să se oprească atunci când mașina este inactiva. Care protejeaza masina de uzură și economisește, de asemenea, combustibil. Multe celebritati dețin mașini hibride și ele devin tot mai populare.

Wagonul este cea mai potrivită pentru familii. Acestea sunt concepute pentru a 5-8 persoane și au o mulțime de spațiu. Scaunele pot fi rabatate, de obicei, pentru depozitare. Puteți găsi mai multe versiuni compacte ale vagoanelor, dacă nu aveți o familie mare, dar vă place cum arata masina. Aceste tipuri de masini sunt foarte bune pentru off-road și vă vor ajuta in condiții aspre de iarnă.

Acestea sunt principalele opțiuni atunci când începeti căutarea unei masini. Sedan este cel mai popular și ar trebui să se potriveasca nevoilor celor mai multi oameni.

 

Ce trebuie sa stii inainte sa-ti cumperi o masina

 

Specificatii / Caracteristici

Există unele specificații și caracteristici care sunt mai importante decât altele. Aici veti afla mai multe despre specificațiile de top și ce înseamnă.

Airbag-uri – Airbag-urile sunt o caracteristică de siguranță care vă poate împiedica sa va răniti dacă sunteți implicata într-un accident. Au fost o mulțime de controverse cu privire la airbag-uri și cât de sigure sunt. Cu toate acestea, ele s-au dovedit a reduce riscul de rănire în cazul în care sunteți implicat într-un accident.

Capacitatea motorului – dimensiunea motorului este destul de importanta. O modalitate simplă e că cu cat mai mare e motorul, mai mult carburant veti folosi și masina va fi mai puternica..

Kilometraj – Acest lucru este important doar atunci când cumperi o masina folosita. Acesta vă arată cât de multe mile a călătorit soferul. Daca o masina are un consum mare la kilometraj, atunci ar trebui să evitati sa ocumpărati În mod ideal, alegeți o mașină care are un număr de kilometraj mic.

Automat / Manual – o mașină va fi condusa în mod automat sau manual. Cei mai mulți oameni conduc mașini acționate manual. Acest lucru înseamnă că vă schimbați treptele de viteză de una singura. Cu masinile automate nu schimbi vitezele manual, ceea ce le face mai ușor de condus. Există avantaje și dezavantaje pentru ambele opțiuni.

Accesorii

Odată ce aveți o mașină, o puteți personaliza cu accesorii. Un sistem de sunet este una dintre cele mai comune. Există o selecție largă de sisteme stereo auto disponibile pe piață. Unele sunt mult mai high-tech decât altele. Gândiți-vă la ceea ce vreti de la un sistem stereo.
Puteți avea, de asemenea, DVD playere montat în scaunele pentru pasageri. Acest lucru este deosebit de util în cazul în care călătoriți cu copii foarte mult.

Un accesoriu foarte popular, e un sistem de navigație prin satelit. Multe masini noi vin cu această caracteristică deja instalata. Aceasta vă va ajuta pentru a ajunge oriunde prin a vă arăta calea. Trebuie doar introduceți -un cod poștal și vă va ghida la destinație.

Odorizantele sunt, de asemenea, bune pentru a menține in masina un miros proaspăt. Acestea atarna de obicei, la oglindă.

Întrebări frecvente

Următoarele sunt cele mai frecvente întrebări pe care majoritatea oamenilor le au atunci când cumpără o mașină.

Ar trebui sa cumpar o masina second hand sau noua?

În mod ideal, ar trebui să cumparati o mașină nouă, dacă aveti bani. Cu toate acestea, dacă aveti un buget, atunci o masina second hand poate fi mai benefica. Este posibil sa găsesti una care e în stare foarte buna. Ai economisi mii de dolari pe autoturismele de ocazie, deci este cu siguranta ceva de luat în considerare.

Ce ar trebui să caut?

Acest lucru depinde în întregime de nevoile personale. Ce dimensiune ai nevoie? Cât de des o vei folosi? Cât de multi bani vă puteți permite pentru asigurare? Unele masini costa mai mult decât altele, în special autovehiculele in stil sportiv. Gândiți-vă la ceea ce aveți nevoie de la o mașină și apoi veți avea o idee mai bună despre ce să cautati.

Care este cel mai bun loc pentru a cumpara o masina?

Aveți un număr de opțiuni disponibile atunci când vine vorba a cumpara o masina. Puteti sa cumparati de la dealerii locali, la licitație, on-line sau din anunturi locale. Acestea sunt toate moduri de a găsi o masina noua. Trucul este sa studiati piata.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *